Jatkoaika mukaan tasa-arvokampanjaan: "Haastamme jääkiekkoseurat mukaan"

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE / Uutinen
"Tasa-arvo on ainoa vaihtoehto."
Kuva © Jaakko Stenroos
Jatkoaika osallistuu yhdenvertaisuutta edistävään ja tasa-arvoista avioliittolakia kannattavaan kampanjaan ja haastaa suomalaiset jääkiekkoseurat ja -mediat mukaan.

Jatkoaika ilmoittautuu yhteisönä mukaan yhdenvertaisuutta edistävään kampanjaan. Mukaan osallistuvat yhteisöt ja yksilöt sitoutuvat edistämään yhdenvertaisuutta ja kannattavat tasa-arvoista avioliittolakia Suomessa.

Tahdon2013-kampanjan avaama metahdomme.fi-sivusto on kerännyt lyhyessä ajassa mukaansa valtavan määrän tukijoita niin yrityksistä, yhteisöistä kuin julkisuudessa tunnetuista henkilöistä.

− Olemme sen kokoinen yhteisö, että tasa-arvoisuuden edistäminen ja hyväksyminen on meidän ainoa vaihtoehtomme, kommentoi Jatkoaika ry:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Korhonen.

Seksuaaliseen tasa-arvoon liittyvät asiat ovat olleet esillä myös jääkiekossa tänäkin syksynä. Jatkoajassa asiaan on vuosien varrella otettu kantaa niin verkkolehdessä kuin suositulla keskustelupalstallakin.

− Jääkiekko tarvitsee syyttelyn ja passiivisuuden sijaan positiivisia esimerkkejä. Haastamme jääkiekkoseurat ja lätkämedian mukaan, kertoo verkkolehden päätoimittaja Antti Wennström.

Kampanjan sivusto on osoitteessa metahdomme.fi. Twitterissä kampanjaa voit seurata hashtagilla #metahdomme.

» Lähetä palautetta toimitukselle