Jason Allison sivussa vähintään kaksi kuukautta

NHL / Uutinen
Los Angelesin ykkössentteri ja alkukauden paras maalintekijä Jason Allison teloi vasemman polvensa pahasti Atlanta -ottelussa. Allison joutui punaviivan kohdalla Atlantan puolustaja Andy Suttonin ajelemaksi ja polvet kolahtivat tilanteessa rajusti yhteen. Allison kannettiin paareilla kentältä ja mies ei enää pelannut ottelussa.

Polvi tutkitaan keskiviikkona ja silloin selviää kuinka vakavasta vammasta on kyse. Todennäköisesti Allison on sivussa ainakin kaksi kuukautta, pahimmassa tapauksessa koko loppukauden. Kingsin menestyshaaveille tämä on luonnollisesti raju isku.

Ilmeisesti tilanne oli vahinko, ainakaan Kingsin valmentaja Andy Murray ei halunnut uskoa Suttonin tehneen sitä tahallaan. Myös Kings-kapteeni Mattias Norström tulkitsi taklaustilanteen aiheuttamat seuraamukset puhtaaksi vahingoksi.

Sutton sai tilanteesta kaksiminuuttisen väkivaltaisuudesta ja jäähyn jälkeen Ian Laperriere haastoi Suttonin tappeluun. Sutton oli pelin jälkeen pahoillaan Allisonin puolesta, mutta enemmän häntä harmitti joukkueensa tappio.

Lähde: ESPN.com

» Lähetä palautetta toimitukselle