Jari Kurri ja Janne Vuorinen Jokerien organisaatioon

LIIGA / Uutinen
Jari Kurri toimii jatkossa Jokerien general managerina.
Kuva © Miro Pesonen - http://karhuvaari.kuvat.fi
Jari Kurri ja Janne Vuorinen valittiin vastaamaan Jokerien urheilutoimesta. Kurri on general manager ja Vuorinen pelaajakoordinaattori. Jokerit tiedotti asiasta keskiviikkoillan (2.10.) ottelun erätauolla.

Jari Kurri valittiin johtamaan Jokerien joukkueen rakentamista, pelaajahankintoja ja sopimusneuvotteluja. Lisäksi Kurri työskentelee valmennuksen tukena ja vastaa seuran kansainvälisistä suhteista.

- Niistä vaihtoehdoista, joita meillä oli, katsoin tämän kaksikon olevan paras ratkaisu, kertoi seuran puheenjohtaja Harry Harkimo.

Kurri on työskennellyt Suomen maajoukkueessa eri tehtävissä vuodesta 2002 lähtien, ja hoitaa Leijonien general managerin tehtävät tämän kauden loppuun asti. Tehtävän puolipäiväisyys mahdollistaa sen, että Kurri aloittaa heti työnsä Jokereissa.

Janne Vuorinen on toiminut pelaajatarkkailijana NHL Central Scoutingin palveluksessa vuodesta 2005 lähtien. Euroopan pääpelaajatarkkailijaksi Vuorinen siirtyi vuonna 2007, ja pesti jatkuu edelleen uusien työtehtävien ohella.

Vuodet 2009-11 Vuorinen vietti Espoon Bluesin organisaatiossa pelaajatarkkailijana sekä myöhemmin seuran urheilutoimenjohtajana. Näiltä vuosilta on myös espoolaisten Liiga-historian paras saavutus, hopeamitali keväältä 2011.

» Lähetä palautetta toimitukselle