Viime kaudella maaliskuun Mestiksen pelaajaksi valittu Kautto jatkaa Kiekko-Vantaassa.

Riku Laukkanen / https://www.facebook.com/R1kuExposures

Jani Kautto jatkaa ja Janne Kivilahti aloittaa Kiekko-Vantaassa

Viime kaudella Kiekko-Vantaassa pelannut Jani Kautto on tehnyt kauden kattavan jatkosopimuksen. Espoo Unitedissa viime kaudella pelannut Janne Kivilahti teki Jokerien kanssa sopimuksen, mutta aloittaa Vantaalla.

Kiekko-Vantaa on tehnyt tulevan kauden kattavan jatkosopimuksen maalivahti Jani Kauton kanssa. Samalla Helsingin Jokerit on tehnyt yhden vuoden, kahden suunnan KHL-sopimuksen hyökkääjä Janne Kivilahden kanssa. Kivilahti aloittaa kautensa kuitenkin Kiekko-Vantaassa.

Maalivahti Kautto pelasi Kiekko-Vantaassa viime kaudella runkosarjassa 23 ottelua torjuntaprosentilla 91,3. Loppukaudesta 27-vuotias veräjänvartija pelasi huikeasti, ja hänet valittiin Mestiksen maaliskuun pelaajaksi.

− Hyvä fiilis jäi viime kaudesta. Oli huikea matka, mikä äijien kanssa käytiin. Vähän jäi harmittamaan, että aivan huipulle ei päästy, mutta täytyy silti olla tyytyväinen tulokseen ja henkilökohtaisesti osui paras kausi tähän mennessä, Kautto virkkoi joukkueen verkkosivulla.

Kivilahti on pelannut viime kahtena kautena Mestistä Hermeksessä ja Espoo Unitedissa. Hänellä on vyöllään 147 Mestis-ottelua, ja niissä on syntynyt 92 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Kiekko-Vantaan Jani Kautto valittiin maaliskuun pelaajaksi

MESTIS | 28.3.2017 19:04
Kiekko-Vantaan maalivahti Jani Kautto on valittu Mestiksen kuukauden pelaajaksi. lue lisää

Emil Leppänen lunasti odotukset - jatkosopimus syntyi

MESTIS | 10.9.2017 16:52
Puolustaja Emil Leppänen lunasti koeajalla odotukset ja sai aikaan jatkosopimuksen Kiekko-Vantaan kanssa. lue lisää

Antti Kauppinen jatkaa Kiekko-Vantaassa

MESTIS | 7.9.2017 14:52
Hyökkääjä Antti Kauppinen jatkaa Kiekko-Vantaassa. Joukkue ja Kauppinen päätyivät jatkosopimukseen koeajan perusteella. lue lisää

Kiekko-Vantaa murroksessa

MESTIS | 7.9.2017 14:00
Kiekko-Vantaa menetti valmentajasankarinsa Simo Mälkiän, mutta saappaisiin astuneella Pasi Arvosella on omat mausteensa hyväksi koettuun pelisysteemiin. lue lisää

Pasi Arvonen jatkaa Mälkiän viitoittamalla linjalla - "Mestaruus on ainoa tavoite"

MESTIS | 7.9.2017 14:00
Kiekko-Vantaa julkisti toukokuussa uuden päävalmentajan, Pasi Arvosen, ottavan vastuun valmentamisesta. Viime kaudella loistanut lohipaitojen miehistö ei joudu muuttamaan pelifilosofiaansa. lue lisää

Kommentit

Jani Kautto

K-Vantaa #37 L mv
s. 1989 Vantaa
181CM / 82KG
SOPIMUS: 2018