Viime kaudella maaliskuun Mestiksen pelaajaksi valittu Kautto jatkaa Kiekko-Vantaassa.

Riku Laukkanen / https://www.facebook.com/R1kuExposures

Jani Kautto jatkaa ja Janne Kivilahti aloittaa Kiekko-Vantaassa

Viime kaudella Kiekko-Vantaassa pelannut Jani Kautto on tehnyt kauden kattavan jatkosopimuksen. Espoo Unitedissa viime kaudella pelannut Janne Kivilahti teki Jokerien kanssa sopimuksen, mutta aloittaa Vantaalla.

Kiekko-Vantaa on tehnyt tulevan kauden kattavan jatkosopimuksen maalivahti Jani Kauton kanssa. Samalla Helsingin Jokerit on tehnyt yhden vuoden, kahden suunnan KHL-sopimuksen hyökkääjä Janne Kivilahden kanssa. Kivilahti aloittaa kautensa kuitenkin Kiekko-Vantaassa.

Maalivahti Kautto pelasi Kiekko-Vantaassa viime kaudella runkosarjassa 23 ottelua torjuntaprosentilla 91,3. Loppukaudesta 27-vuotias veräjänvartija pelasi huikeasti, ja hänet valittiin Mestiksen maaliskuun pelaajaksi.

− Hyvä fiilis jäi viime kaudesta. Oli huikea matka, mikä äijien kanssa käytiin. Vähän jäi harmittamaan, että aivan huipulle ei päästy, mutta täytyy silti olla tyytyväinen tulokseen ja henkilökohtaisesti osui paras kausi tähän mennessä, Kautto virkkoi joukkueen verkkosivulla.

Kivilahti on pelannut viime kahtena kautena Mestistä Hermeksessä ja Espoo Unitedissa. Hänellä on vyöllään 147 Mestis-ottelua, ja niissä on syntynyt 92 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Kiekko-Vantaan Jani Kautto valittiin maaliskuun pelaajaksi

MESTIS | 28.3.2017 19:04
Kiekko-Vantaan maalivahti Jani Kautto on valittu Mestiksen kuukauden pelaajaksi. lue lisää

Jokereilta nippu vahvistuksia Vantaalle

MESTIS | 14.9.2016 18:31
Kiekko-Vantaa saa riveihinsä viisi pelaajaa Jokereista. lue lisää

Kiekko-Vantaa vahvistuu - Perttilä ja Linke lohipaitoihin

MESTIS | 22.6.2017 13:29
Kiekko-Vantaa julkaisi kaksi uutta pelaajasopimusta. Mukana hyökkääjä Juuso Perttilä ja puolustaja Otto-Eemeli Linke, joka pelasi viime kauden Ruotsin kolmostasolla Kalix HC:ssä. lue lisää

Kiekko-Vantaa vahvistaa joukkuettaan - Mukana viisi uutta pelaajaa

MESTIS | 16.6.2017 12:51
Kiekko-Vantaa on solminut viisi uutta pelaajasopimusta. Mukana maalivahti Markus Leinosen jatkopahvi ja muun muassa Hermeksestä saapuva hyökkääjä Viljami Wacklin. lue lisää

Tony Virta Kiekko-Vantaan apuvalmentajaksi

MESTIS | 9.5.2017 17:44
Kiekko-Vantaan apuvalmentajaksi kaudeksi 2017-18 tulee Tony Virta. Hämeenlinnalaisen sopimus kattaa tulevan kauden. lue lisää

Kommentit

Janne Kivilahti

K-Vantaa #24 L h
s. 1992 Espoo
180CM / 80KG
SOPIMUS: Laina (Jokerit)