Jää-Kotkat saa apua Rauman Lukolta

MESTIS / Uutinen
Mestiksen karsintasarjaan valmistautuva Uudenkaupungin Jää-Kotkat saa kipeästi tarvitsemaan pelaaja-apua Rauman Lukolta. Lukko lainaa viisi pelaajaa loppukaudeksi Uuteenkaupunkiin.

Sinisen kotkapaidan pukevat päälleen puolustajat Ilkka Heikkinen (186/85) ja Juuso Akkanen (183/85). Molemmat ovat pelanneet tällä kaudella A-junioreissa. Akkanen pelasi viime kaudella 9 peliä Lukon edustusmiehistössä.

Hyökkääjiä Uuteenkaupunkiin saadaan koko ketjullisen verran. Jaakko Hagelberg (180/82) on ehtinyt tällä kaudella edustamaan myös FPS:aa. Hagelberg pelasi kausina 2000-01 ja 2001-02 yhteensä 18 peliä Jää-Kotkissa. Hänkin on myös pelannut tällä kaudella edustusmiehistössä. Juha-Pekka Ketola (187/86) on pelannut pääasiassa A-junioreissa. Viime kausi meni kuitenkin Kanadassa QMJHL-sarjassa Sherbrooke Castorseissa ja siellä kertyi 67 peliä. Petteri Lotila (180/85) palaa Norjasta Stavanger Oilerseista auttamaan ukilaisia. Myös Lotila on tuttu pelaaja uusikaupunkilaisyleisölle. Hän pelasi kaudella 2000-01 7 peliä Kotka-paidassa. Stavangerissa on kertynyt pelejä 22 tehoilla 8+6=14.

Pelaajavirta Raumalta Uuteenkaupunkiin ei mahdollisesti jää vielä tähän. Todellinen tilanne on selvillä vasta tämän viikon perjantaina klo 24.00, kun siirtoaika on umpeutunut. Silloin on vasta selvillä se kuka meni mihinkin ja mikä joukkue vahvistui ja mikä heikkeni. Se on jo varmaa, että edellämainitut pelaajat ovat selkeä vahvistus Jää-Kotkille.

» Lähetä palautetta toimitukselle