Saloranta on pelannut juniorivuosinaan Ilveksessä.

KRISTIAN SALMINEN - KRISTIAN.SALMINEN@JATKOAIKA.COM

Itä-Savo: SaPKolle nippu pelaajia testiin - mukana toisen polven kiekkoilija

Keskiviikkona omatoimiselta harjoitusjaksolta jääharjoitusten pariin palaavan SaPKon ringissä on mukana koeajalla kaksi puolustajaa sekä neljä hyökkääjää.

Itä-Savon mukaan SaPKon mukana koeajalla ovat puolustajat Joel Pasonen ja Robin Ullberg sekä hyökkääjät Reko Riihinen, Eetu-Santeri Koivunen, Ville Saloranta ja Jere Kuivisto.

Pasonen on kiekkoillut viime kaudet KalPan A-nuorissa, jossa 20-vuotias puolustaja viime kaudella keräsi 15 ottelussa tehot 0+2. 21-vuotias Ullberg siirtyy Savonlinnaan puolestaan HIFK:n A-nuorista. Puolustaja kokosi viime kaudella Nuorten Liigassa 45 ottelussa yhdeksän tehopistettä. Ullbergin veli on Liiga ja- Mestis-kaukaloistakin tuttu maalivahti Richard Ullberg.

Riihinen haki SaPKosta pelipaikkaa jo viime syksynä koeajalla, mutta päätyi lopulta Imatran Ketterän riveihin. Suomi-sarjassa 25-vuotias hyökkääjä iski 30 ottelussa tehot 13+7.

Koivunen pelasi viime kauden JYPin A-nuorissa, jossa hän tehoili 47 ottelussa 10 pisteen verran. 20-vuotiaan Koivusen isä on pitkän liigauran tehnyt ja SaPKossakin kaudella 1994-95 esiintynyt Toni Koivunen.

Saloranta matkaa Etelä-Savoon Tapparan A-nuorista, jossa hän iski 27 ottelussa pisteet 7+9. 21-vuotias hyökkääjä on pelannut myös Ilveksen junioreissa.

Kuivisto on puolestaan SaPKon omia kasvatteja ja pelasi viime kauden A-nuorten Mestistä pässipaidassa. 19-vuotias hyökkääjä oli joukkueensa toiseksi tehokkain pistemies viimeistelemällä 35 ottelussa tehot 14+16.

− Kaikki saavat rehellisen mahdollisuuden ja ovat mukana vähintään kuukauden, kertoi SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen.

Lue myös

TPS lainaa Siikin Savonlinnaan - Koivuselle myös sopimus

MESTIS | 1.9.2017 18:23
SaPKo saa hyökkäykseensä täydennystä Turusta, kun viime kaudelta tuttu laitahyökkääjä Oskari Siiki siirtyy joukkueeseen lainalle. Savonlinnalaisryhmä kertoi myös tehneensä sopimuksen koeajalla olleen Eetu-Santeri Koivusen kanssa. lue lisää

Janne Kivilahdesta marraskuun pelaaja - Matias Lainio paras tulokas

MESTIS | 1.12.2017 13:34
Kiekko-Vantaan hyökkääjä Janne Kivilahti on valittu Mestiksen marraskuun pelaajaksi. Pistepörssissä hienosti neljänneksi itsensä hilannut espoolainen teki marraskuussa tehopisteet 5+5. Kuukauden tulokkaaksi on sen sijaan nimetty SaPKon hyökkääjä Matias Lainio, joka tehtaili kahdeksassa ottelussa pisteet 3+6. lue lisää

TPS-pakki hakee vauhtia Mestiksestä

LIIGA | MESTIS | 30.11.2017 13:26
TPS:n puolustaja Tarmo Reunanen hakee peliaikaa Mestiksen SaPKosta. lue lisää

Saramäki ja Sulin pelikiellossa illan Mestis-kierroksella

MESTIS | 25.11.2017 17:43
Perjantain Mestis-kierros toi pelikiellon SaPKon Kalle Saramäelle ja IPK:n Iiro Sulinille rikkeistä omissa otteluissaan. lue lisää

SaPKo testaa nuorta Lönnroosia

MESTIS | 17.11.2017 22:57
SaPKo on tehnyt koeaikasopimuksen hyökkääjä Niko Lönnroosin kanssa. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Robin Ullberg

s. 1996 Sipoo
185CM / 89KG
SOPIMUS: Koeaika