Saloranta on pelannut juniorivuosinaan Ilveksessä.

KRISTIAN SALMINEN - KRISTIAN.SALMINEN@JATKOAIKA.COM

Itä-Savo: SaPKolle nippu pelaajia testiin - mukana toisen polven kiekkoilija

Keskiviikkona omatoimiselta harjoitusjaksolta jääharjoitusten pariin palaavan SaPKon ringissä on mukana koeajalla kaksi puolustajaa sekä neljä hyökkääjää.

Itä-Savon mukaan SaPKon mukana koeajalla ovat puolustajat Joel Pasonen ja Robin Ullberg sekä hyökkääjät Reko Riihinen, Eetu-Santeri Koivunen, Ville Saloranta ja Jere Kuivisto.

Pasonen on kiekkoillut viime kaudet KalPan A-nuorissa, jossa 20-vuotias puolustaja viime kaudella keräsi 15 ottelussa tehot 0+2. 21-vuotias Ullberg siirtyy Savonlinnaan puolestaan HIFK:n A-nuorista. Puolustaja kokosi viime kaudella Nuorten Liigassa 45 ottelussa yhdeksän tehopistettä. Ullbergin veli on Liiga ja- Mestis-kaukaloistakin tuttu maalivahti Richard Ullberg.

Riihinen haki SaPKosta pelipaikkaa jo viime syksynä koeajalla, mutta päätyi lopulta Imatran Ketterän riveihin. Suomi-sarjassa 25-vuotias hyökkääjä iski 30 ottelussa tehot 13+7.

Koivunen pelasi viime kauden JYPin A-nuorissa, jossa hän tehoili 47 ottelussa 10 pisteen verran. 20-vuotiaan Koivusen isä on pitkän liigauran tehnyt ja SaPKossakin kaudella 1994-95 esiintynyt Toni Koivunen.

Saloranta matkaa Etelä-Savoon Tapparan A-nuorista, jossa hän iski 27 ottelussa pisteet 7+9. 21-vuotias hyökkääjä on pelannut myös Ilveksen junioreissa.

Kuivisto on puolestaan SaPKon omia kasvatteja ja pelasi viime kauden A-nuorten Mestistä pässipaidassa. 19-vuotias hyökkääjä oli joukkueensa toiseksi tehokkain pistemies viimeistelemällä 35 ottelussa tehot 14+16.

− Kaikki saavat rehellisen mahdollisuuden ja ovat mukana vähintään kuukauden, kertoi SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen.

Lue myös

TPS lainaa Siikin Savonlinnaan - Koivuselle myös sopimus

MESTIS | 1.9.2017 18:23
SaPKo saa hyökkäykseensä täydennystä Turusta, kun viime kaudelta tuttu laitahyökkääjä Oskari Siiki siirtyy joukkueeseen lainalle. Savonlinnalaisryhmä kertoi myös tehneensä sopimuksen koeajalla olleen Eetu-Santeri Koivusen kanssa. lue lisää

SaPKo täydensi hyökkäystään - Aatu Viljanen loppukaudeksi Savonlinnaan

MESTIS | 30.1.2018 16:36
Hallitseva Mestis-mestari SaPKo vahvisti hyökkäystään Peliittojen Aatu Viljasella. lue lisää

Savonlinnassa käytösongelmia - kolme kymppiä ja Luceniukselle pelirangaistus

MESTIS | 20.1.2018 19:53
Tunteet kuohahtelivat TUTOn ja SaPKon kohtaamisessa. lue lisää

SaPKo jatkoi mestarivalmentaja Pasi Räsäsen sopimusta

MESTIS | 27.12.2017 17:28
Pasi Räsänen jatkaa SaPKon päävalmentajana myös ensi kaudella. lue lisää

Kolme toivetta: SaPKo kaipaa puolustuspelaamiseensa huolellisuutta ja ykkösvahdilleen kirittäjän

MESTIS | 22.12.2017 16:00
Hallitsevana mestarina kauteen lähteneen SaPKon syksyn ensimetrit olivat lähes painajaismaiset, mutta kauden edetessä joukkue on vakiinnuttanut paikkansa kärkikahinoissa. Pässipaidat ovat tällä hetkellä neljäntenä, mutta erityisesti joukkueen puolustuspelilliset otteet kaipaavat parannusta. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Eetu-Santeri Koivunen

SaPKo #24 L h
s. 1997 Lahti
182CM / 83KG
SOPIMUS: 2018 (2019)