Islanders tyly isäntä Flamesille, Ducksin taaperrus jatkuu

Jaroslav Halak nollasi Calgary Flamesin hyökkääjät.
Calgary Flamesin Joni Ortio torjui 31 kertaa, mutta joutui antautumaan neljästi Flamesin hävitessä New York Islandersille 4-0. Muissa otteluissa Anaheim Ducks jäi jälleen ilman maaleja.

Maalittoman avauserän jälkeen Islanders avasi toisessa erässä maalihanat. Erää oli jäljellä kuusi minuuttia, kun Mihail Grabovski siirsi kotijoukkueen 1−0-johtoon Josh Baileyn esityöstä. Maali jäi myös toisen erän ainoaksi.

Kolmatta erää oli pelattu viisi minuuttia, kun Frans Nielsen teki lukemiksi 2-0 Nikolai Kuljominin syötöstä. Cal Clutterbuck vei kotijoukkueen jo kolmen maalin karkumatkalle yhdeksän minuuttia ennen loppua. Nielsen viimeisteli illan toisellaan 4−0-loppulukemat, kun kolmatta erää oli jäljellä kaksi minuuttia.

Ducks edelleen maaleitta

Anaheim Ducks jäi ilman maaleja jo toisessa peräkkäisessä ottelussaan, kun se hävisi Chicago Blackhawksille jatkoajalla 1-0. Ottelun ainoan maalin viimeisteli Jonathan Toews, kun jatkoaika oli ehtinyt vanheta vain 51 sekuntia.

Blackhawks teki samalla historiaa, sillä siitä tuli ensimmäinen joukkue 30 vuoteen joka on pystynyt pelaamaan nollapelin jatkoajalla peräkkäisissä otteluissa.

NY ISLANDERS - CALGARY 4-0
TORONTO - ARIZONA 3-4
CHICAGO - ANAHEIM 1-0 ja.