Islanders New Yorkin herra

Rick Nash nousi maalipörssin kärkeen, mutta Rangers koki tappion Islandersille
New York Rangers joutui taipumaan paikallisvastustajalleen New York Islandersille. Dallas Starsin sentteri Tyler Seguin onnistui hattutempussa, kun Stars löi Columbus Blue Jacketsin.

New York Islanders oli New York Rangersia parempi maalein 6-3. Ottelu oli tasainen aina kolmanteen erään saakka, jonka aikana Islanders latoi neljä maalia. Rick Nash aloitti ottelun maalinteon ensimmäisessä ajassa 6:21. Johnny Boychuk vastasi tasoitusosumasta neljä minuuttia myöhemmin. Toisessa erässä Rangers oli niskan päällä ja laukoi Islandersin maalivahti Jaroslav Halakia kohti 20 kertaa, mutta tulostaululla erän jälkeen seisoi ainoastaan lukemat 2-2. Derrick Brassard onnistui viemään Rangersin johtoon, mutta John Tavares toi ottelun takaisin tasoihin. Kolmannessa erässä Islandersin Kyle Okposo, Brock Nelson, Mihail Grabovski ja Nick Leddy tekivät maalin mieheen eikä Rangers kyennyt vastaamaan siihen kuin Nashin maalilla.

Nash nousi kahdella maalillaan maalipörssin kärkeen seitsemällä osumallaan ja on jaetulla kärkisijalla pistepörssissä yhdessä muun muassa Nelsonin ja Tavaresin kanssa. Islanders on kolmen ottelun jälkeen tappioitta, Rangers puolestaan on hävinnyt neljästä pelaamastaan ottelusta kolme.

Columbus Blue Jacketsin ja Dallas Starsin välisessä ottelussa nähtiin hattutemppu, kun Tyler Seguin heilutti reppua kolmasti. Kun lisäksi Jamie Benn onnistui kerran, Stars voitti ottelun 4-2. Voitto oli joukkueen ensimmäinen tällä kaudella. Tappio oli puolestaan Blue Jacketsille ensimmäinen tällä kaudella. Sopimuserimielisyyksien takia harjoituskauden syrjässä ollut Ryan Johansen vastasi Blue Jacketsin molemmista maaleista. Starsin maalilla Kari Lehtonen keräsi 33 torjuntaa torjuntaprosentilla 94,3.

Nashville Predatorsin ja Calgary Flamesin kohtaaminen oli samalla kahden suomalaismaalivahdin Pekka Rinteen ja Karri Rämön keskinäinen otatus. Taisto oli tasainen ja molemmat joutuivat antautumaan ottelun kuluessa kahdesti. Ratkaisu venyi aina voittomaalikilpailuun asti, missä Flames otti voiton, kun ainoa voittomaalikilpailun onnistuja oli Joe Colborne. Rinteelle kertyi ottelussa 26 torjuntaa ja Rämölle 19. Nashvillen maalit syntyivät Filip Forsbergin ja Mike Ribeiron mailanlavasta, Flamesin osumista vastasivat TJ Brodie ja kapteeni Mark Giordano

Antti Niemi joutui antautumaan viidesti, mutta San Jose Sharks otti silti voiton Washington Capitalsista lukemin 6-5. Voitto tuli voittomaalikilpailun jälkeen. Niemi otti ottelussa 29 koppia. Matt Irwin iski Sharksille kaksi maalia. Capitalsin Aleksands Ovetskin saalisti tehot 2+1.

NY RANGERS-NY ISLANDERS 3-6

PHILADELPHIA-ANAHEIM 3-4 vl.

WASHINGTON-SAN JOSE 5-6 vl.

COLUMBUS-DALLAS 2-4

CAROLINA-BUFFALO 3-4

TORONTO-COLORADO 3-2 ja.

TAMPA BAY-NEW JERSEY 1-2

NASHVILLE-CALGARY 2-3 vl.