Islanders ja Stars mättivät maaleja - Panthersin voittokulku jatkuu

Stars ei päästänyt Islandersia helpolla.
New York Islanders ja Dallas Stars järjestivät hurjan maali-iloittelun maanantain kierroksella. Jännittävän trillerin vei lopulta nimiinsä Islanders lukemin 6-5. Starsin maalilla Kari Lehtonen venyi kiekon eteen 38 kertaa.

Ensimmäistä erää oli pelattu viisi minuuttia, kun Vern Fiddler vei Starsin 1-0-johtoon Radek Faksan syötöstä. Islanders tasoitti pelin erän puolivälissä Anders Leen maalilla. Patrick Sharp vei kuitenkin Starsin uudelleen johtoon seitsemän minuuttia ennen loppua Alex Goligoskin toimiessa syöttäjänä. Ensimmäisen erän lopussa Kyle Okposo tasoitti pelin Frans Nielsenin esityöstä.

Okposo iski illan toisensa, kun toista erää oli pelattu reilut kahdeksan minuuttia ja Islanders johti 3-2. Viisi minuuttia ennen toisen erän loppua Mihail Grabovski lisäsi Islandersin johdon kahteen maaliin Ryan Stromen syötöstä. Toisen erän lopussa Islanders karkasi kolmen maalin karkumatkalle, kun Cal Clutterbuck onnistui maalinteossa.

Stars tuli kahden maalin päähän, kun Valeri Nitshushkin iski 5-3-osuman kolmannessa erässä vain minuutin pelin jälkeen. Clutterbuck palautti kuitenkin illan toisella maalillaan Islandersin taas kolmen maalin johtoasemaan, kun kolmas erä oli saavuttanut puolivälinsä. Stars ei kuitenkaan luovuttanut. Clutterbuckin maalista oli ehtinyt kulua vain reilu minuutti, kun Nitshuskin iski illan toisensa ja peli oli 6-4. Jason Spezza toi vieraat jo maalin päähän vain kaksi minuuttia ennen loppua. Enempää maaleja ei kuitenkaan enää nähty ja Islanders vei pisteet 6-5-voitolla.

Panthers jatkaa voittokulkuaan

Minnesota Wildin Mikko Koivu saalisti syöttöpisteen Wildin hävitessä Florida Panthersille 2-1. Isäntien molemmat maalit teki Jaromir Jagr. Wildin ainokaisen viimeisteli Jason Zucker.

Ducks parantaa peliään

Anaheim Ducksin Sami Vatanen saalisti syöttöpisteen 4-1-kotivoitossa Winnipeg Jetsistä. Isäntien hahmo oli tehot 1+1 nakuttanut Rickard Rakell. Myös Ryan Kesler, Corey Perry ja Kevin Bieksa onnistuivat maalinteossa. Jetsin ainoan maalin teki Tyler Myers.

NY ISLANDERS - DALLAS 6-5

FLORIDA - MINNESOTA 2-1

CHICAGO - OTTAWA 3-0

ANAHEIM - WINNIPEG 4-1