Ilves teki sopimuksia ensi kauden runkoa varten

LIIGA / Uutinen
Ilves-Hockey Oy on tänään tiedottanut tehneensä nykyisten pelaajiensa kanssa kolme jatkosopimusta. Maalivahti Bruce Racine kirjoitti nimensä vuoden jatkosopimukseen ja puolustajat Mikko Kuparinen sekä Tomi Källarsson kahden vuoden sopimuksiin.

Taistelu playoff-paikasta on vielä kesken, mutta Ilves aloitti jo ensi kauden joukkueen rungon kasaamisen.
Sopimukset saatiin kolmen puolustuspään pelaajan sopimuksiin.

Syksyllä Venäjän liigasta tullut maalivahti Bruce Racine on viime otteluissa näyttänyt, mikä hän on miehiään torjujana. Kritiikkiä kannattajilta tuli talven aikana aika paljon, mutta vanhat jutut on nyt unohdettu, kun mies torjuu kiekkoja huippuvireessä. Racine on ollut tyytyväinen Ilveksen toimintaan ja näin ollen jatkamishalukkuus tuli miehen itsensä taholta.

Mikko Kuparinen tuli Ilvekseen tammikuussa ennen siirtorajan umpeutumista ECHL-liigasta, Floridasta. Hänen kanssaan oli ollut puhetta jatkaa pelaamista Ilveksessä pitempään kuin vain tämän kauden. Nyt pitkänhuiskea puolustaja on kaksi seuraavaa vuotta Ilveksen mies. Kuparinen on pystyy pelaamaan sekä puolustajan että hyökkääjän pelipaikkaa hyvällä menestyksellä. Ilveksessä hän on pelannut enemmän puolustajana ja mies on tuonut lisää rauhallisuutta sekä kiekollista peliä alakertaan.

Tomi Källarsson palasi Suomeen Ruotsin Elitserienin Timråsta. Myös hänen kanssaan oli heti puhetta pitemmästä sopimuksesta Ilveksessä. Källarsson on isokoinen, hyvin liikkuva ja puolustava puolustaja. Tähän rooliin hänet Ilvekseen haluttiinkin.

» Lähetä palautetta toimitukselle