Ilveksen tulos jälleen tappiollinen

LIIGA / Uutinen
Ilveksen kompastelu jatkuu taloudellisesti.
Liigaseura Ilveksen taustayhtiö Ilves-Hockey Oy:n päättyneen tilikauden tulos on painunut jälleen reilusti miinuksen puolelle.

Ilves-Hockey Oy:n tilinpäätös tilikaudelta 2014-15 vahvistetaan kuun lopussa yhtiökokouksessa. Jatkoajan tietojen mukaan tulos on viime vuosien tapaan painunut jälleen rankasti tappiolliseksi.

Tilikauden lopulliseksi tulokseksi on kirjattu 264 084 euron tappio. Edelliskaudella Ilveksen tulos oli ennätykselliset yli 700 000 euroa miinuksella, joten suunta on positiivinen.

Tulosta kuitenkin himmentää se, että päättynyt tilikausi oli tilikauden siirtämisen vuoksi poikkeuksellisesti vain yhdentoista kuukauden mittainen. Poisjäänyt toukokuu on liigaseuroille perinteisesti taloudellisesti tappiollinen suurien menojen mutta olemattomien tulojen vuoksi.

Yhtiön liikevaihto kutistui edellisvuoden 5,3 miljoonasta eurosta noin kahdellasadalla tuhannella 5,1 miljoonaan euroon.

Suunnitelmissa ulkoilmaottelu

Seuran tulevaisuudensuunnitelmissa on järjestää ulkoilmaottelu Tampereella kaudella 2016-17. Alkuperäisten suunnitelmien mukaan tapahtuman liikevaihto voi nousta jopa miljoonaluokkaan.

Vuonna 2021 valmistuvaksi kaavailtu Tampereen Keskusareena on edelleen esillä, ja Ilveksen onkin naapuriseuransa Tapparan kanssa tarkoitus tehdä päätös areenalle siirtymisen reunaehdoista vuoden 2016 aikana.

» Lähetä palautetta toimitukselle