Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Ahoniemen pelit jatkuvat TUTOssa.

tomi.autio@jatkoaika.com

Ilveksen Ahoniemi loppukauden Turussa

Ilveksen sopimuspelaaja Niko Ahoniemi siirtyy TUTOon. Lisäksi seura tiedotti lainaliikenteestä myös poispäin ja uudesta A-nuorten vahvistuksesta.

Ilveksen sopimushyökkääjiin lukeutuva Niko Ahoniemi kiekkoilee loppukauden Mestiksen kuudennella sijalla kamppailevan TUTOn paidassa. Alkukauden aikana Ahoniemi on pelannut Mestistä KeuPa HT:n paidassa 27 ottelussa, pistesaldonaan 4+6=11. Liiga-kokemusta hyökkääjältä löytyy uransa ajalta 43 ottelusta.

− Ahoniemi on juuri sellainen pelaaja, jota tarvitsemme. Hän on erittäin vahvasti luisteleva pelaaja, joka tuo meille särmää sekä santapaperia hyökkäykseen, kommentoi turkulaisten urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Ahoniemi on TUTOn kokoonpanossa ensimmäistä kertaa lauantain kotiottelussa RoKia vastaan.

Lehtimäki Suomi-sarjaan ja Vaclav A-nuoriin

Uuden hankinnan lisäksi TUTOsta on lainaliikennettä myös pois päin. Joukkueessa pieneen rooliin jäänyt Niklas Lehtimäki siirtyy Forssan Palloseuran Suomi-sarjajoukkueen riveihin. Lehtimäen lainasopimus on voimassa toistaiseksi.

Samalla turkulaisseura tiedotti myös A-nuortensa saavan vahvistusta rosteriinsa, kun alkukauden ajan Team Slovakia U20 -joukkuetta Slovakian pääsarjassa edustanut slovakkihyökkääjä Rastislav Vaclav matkaa Turkuun.

Lue myös

TPS:n puolustajalupaus vahvistamaan TUTOa

LIIGA | MESTIS | Suomi-sarja | 17.1.2018 10:20
Puolustaja Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. lue lisää

Kohutaklauksen uhri Niko Ahoniemi: "Pakki työnsi minut suoraan takaraivosta pleksiin"

MESTIS | 13.1.2018 8:00
K-Vantaan päävalmentaja Pasi Arvonen arvosteli TUTOn Niko Ahoniemeä kovin sanoin perjantai-illan väännön jälkeen. Ahoniemi kertoi tilanteesta oman versionsa. Kaksi maalia K-Vantaata vastaan iskenyt laituri avasi myös tunnelmiaan alkutaipaleesta TUTO-paidassa. lue lisää

TUTOn maalivahtiosastolle vahvistusta Liigasta

LIIGA | MESTIS | 30.11.2017 17:43
Ilvekesen maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon loppukauden mittaisella lainasopimuksella. lue lisää

Mestis-kierroksella mielenkiintoisia vahvistuksia - Hermes tarvitsee voiton kipeästi

MESTIS | 13.10.2017 14:07
Perjantai-illan Mestis-kierroksella pelataan neljällä paikkakunnalla. Sarjakärki KeuPa hamuaa takaisin voittojen tielle Iisalmessa IPK:n vieraana. Sarjataulukossa perättäin olevat TUTO ja RoKi mittaavat paremmuuttaan Turussa. Muita taistelupareja ovat Ketterä-LeKi ja Hermes-SaPKo. lue lisää

Mestiksessä neljän ottelun ilta - Kärkiottelu Keuruulla

MESTIS | 6.10.2017 10:53
Mestiksessä tulee viikko kauden aloituksesta täyteen. Illan taisteluparit ovat KeuPa HT - Jokipojat, RoKi - LeKi, TUTO Hockey - IPK ja Ketterä - Espoo United. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Niklas Lehtimäki

RoKi #9 L h
s. 1995 Kiukainen
181CM / 85KG
SOPIMUS: 2018