Hurricanesin huoltajalle NHL-debyytti 37-vuotiaana

NHL / Uutinen
Jorge Alves sai onnittelut pelaajita tehtyään NHL-debyyttinsä.
Kuva © Getty Images
Carolina Hurricanesin huoltajana toimiva Jorge Alves koki elämänsä uudenvuodenaaton vierasottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Alves sai pikahälytyksen Hurricanesin kokoonpanoon Eddie Läckin sairastuttua ja pääsi ottelun lopussa tekemään NHL-debyyttinsä joukkueen maalinsuulla.

Carolina Hurricanesin huoltaja Jorge Alvesille uudenvuodenaatto 2016 oli ikimuistoinen. 37-vuotias Alves sai pikahälytyksen Hurricanesin NHL-kokoonpanoon, kun kakkosmaalivahti Eddie Läck sairastui ennen Tampa Bay Lightningia vastaan pelattua ottelua.

Yllätykset eivät kuitenkaan Alvesin kohdalta jääneet siihen, sillä hänet vaihdettiin Cam Wardin tilalle Hurricanesin maalille seitsemän sekuntia ennen ottelun loppua.

− Se oli uskomatonta. Olin jo lähdössä pukuhuoneeseen, kun valmentaja sanoi nimeni. En ollut uskoa korviani. Peliä taisi olla 7,6 sekuntia jäljellä. Katsoin vain kulmassa olevaa kiekkoa toivoen, että se jäisi kulmaan. Olin aika epäuskoinen. Tästä on aina vitsailtu pukukopissa, että menisin jäälle ja nyt se tapahtui oikeasti. Se oli mahtava kokemus.

NHL-debyytistä huolimatta Alves ei kuitenkaan unohtanut varsinaista työnkuvaansa. Hän maalasi oman maskinsa ennen ottelua ja teroitti luistimia vaihtoaitiossa pelin aikana. Vuodesta 2003 lähtien Hurricanesin palveluksessa olleella Alvesilla on aiempaa pelaajataustaa ECHL:stä ja SPHL:stä. 

− Se oli iso päivä hänelle. Hän on tehnyt niin kovasti töitä joukkueelle, ollut mukana harjoituksissa ja saanut kuittailuja meiltä. Hän ansaitsi tämän päivän, Jordan Staal totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle