Huippuvalmentajan sukulainen SaiPan vahvuuteen

LIIGA / Uutinen
SaiPan kotiyleisön eteen saapuu pian uusi pelaaja.
Kuva © Topi Lainio
Peter Quenneville saapuu SaiPan vahvuuteen Tšekin pääsarjasta. 23-vuotias hyökkääjä on valmentaja Joel Quennevillen pikkuserkku.

SaiPa vahvistaa rivejään kanadalaisella Peter Quennevillellä. 23-vuotias hyökkääjä saapuu Lappeenrantaan Tšekin liigan HC Dynamo Pardubicen riveistä, jossa hän pelasi alkukaudella 12 ottelua tehoilla 2+1.

Pohjois-Amerikassa Quenneville on pelannut enimmäkseen juniorisarjoissa. Miesten liigoista eniten on kertynyt kokemusta ECHL:stä, jossa hän on pelannut yhteensä 58 ottelua ja iskenyt niissä tehot 11+15.

− Quenneville on oikealta ampuva pelaaja, jota olemme etsineet. Hänellä on potentiaalia olla hyvä maalintekijä ja tuo hyvällä laukauksellaan varmasti vaihtoehtoja ylivoimapelaamiseemme. Lisäksi hänellä on jo kokemusta europpaalaisesta jääkiekosta, joka varmasti helpottaa sopeutumista, toteaa SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa.

Toissa kauden Quenneville vietti Tanskan pääsarjan Aalborg Piratesin riveissä. Sopimus kattaa kuluvan kauden ja sisältää joulutaukoon asti kestävän koeajan.

» Lähetä palautetta toimitukselle