Jesse Puljujärvi teki debyyttinsä miesten maajoukkueessa viime kaudella.

Emil Hansson www.HanssonsPhoto.net

HS: Iso takaisku Nuorille Leijonille, Puljujärveä ei päästetä MM-kisoihin vuodenvaihteessa

Edmonton Oilersin varatoimitusjohtajan Craig MacTavishin mukaan Jesse Puljujärvi ei liity Suomen joukkueeseen nuorten MM-kisoissa.

AHL:ssä Bakersfield Condorsissa kautensa aloittanutta Jesse Puljujärveä ei nähdä Buffalossa järjestettävissä nuorten MM-kisoissa vuodenvaihteessa. Asian Helsingin Sanomille vahvisti Puljujärven varanneen Edmonton Oilersin varatoimitusjohtaja Craig MacTavish.

− Viime kädessä asia kuuluu GM Peter Chiarellille, mutta se päätös on jo tehty. Jesse pelaa ammattilaiskiekkoa, ja sieltä harvemmin lähdetään amatöörien turnauksiin, MacTavish kommentoi lehdelle.

Reilu viikko sitten Nuorten Leijonien päävalmentaja Jussi Ahokas kommentoi Helsingin Sanomille, että Puljujärven liittyminen MM-kisajoukkueeseen on mahdollista. Tarkemmat keskustelut piti käydä tämän viikonvaihteen alle 20-vuotiaiden turnauksen jälkeen.

Puljujärvi voitti MM-kultaa toissakaudella sekä alle 18-vuotiaissa että alle 20-vuotiaissa. Hyökkääjä valittiin nuorten MM-kisoissa arvokkaimmaksi pelaajaksi sekä molempien turnausten tähdistökenttään.

Myös viime kaudella Puljujärvi jäi ilman lupaa osallistua nuorten MM-kisoihin. Tuolloin vastuuta NHL:ssä tuli niukasti, ja hyökkääjä lähetettiin AHL:ään nuorten MM-kisojen jälkeen.

Kuluneella kaudella Puljujärvi on tehnyt 10 AHL-ottelussa tehot 1+4.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Puljujärvi kuuluu nuorten MM-kisoihin, ei Oilersin koirankoppiin

MAAJOUKKUE | NHL | 31.12.2016 17:14
Oilers-hyökkääjä Jesse Puljujärvi ei saanut seuraltaan lupaa osallistua nuorten MM-kisoihin, vaikka vaisusti kautensa aloittaneen tulokashyökkääjän osallistuminen MM-kisoihin olisi hyödyttänyt Nuoria Leijonia, Puljujärveä itseään ja myös Oilersia. lue lisää

Nuoret Leijonat jää ilman tähtihyökkääjäänsä − Puljujärvi ei pääse kisoihin

MAAJOUKKUE | 13.12.2016 20:10
Edmonton Oilersin GM Peter Chiarelli on todennut, ettei Jesse Puljujärvi ole käytettävissä Nuorten Leijonien kokoonpanoon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. lue lisää

Antakaa Jesse Puljujärven näyttää

NHL | 16.11.2017 12:00
Pari vuotta sitten suomalaiset hurmannut Jesse Puljujärvi on edelleen läpimurron kynnyksellä NHL:ssä. Viimeaikaiset tapahtumat antavat ristiriitaisia viitteitä miehen tulevaisuudesta Edmonton Oilersissa. Potentiaalia riittää, mutta Oilersin valmennusryhmä ei ole välttämättä paras saamaan sitä hänestä irti. lue lisää

Puljujärvellä riittää haasteita − ” Haluan nähdä pelaajan, jolla on enemmän itseluottamusta”

NHL | 3.10.2017 12:00
Jesse Puljujärvi aloittaa toisen kautensa Pohjois-Amerikassa. Tavoitteena on ottaa paikka Oilersin kokoonpanosta, mutta kausi alkaa AHL-joukkue Bakersfield Condorsin riveissä. lue lisää

Puljujärvi aloittaa kautensa farmissa

NHL | 1.10.2017 21:17
Edmonton Oilers lähetti Jesse Puljujärven farmiliigaan. lue lisää

Kommentit

Jesse Puljujärvi

Edmonton #98 R olh
s. 1998 Älvkarleby, Ruotsi
190CM / 91KG
SOPIMUS: 2019