Jesse Puljujärvi teki debyyttinsä miesten maajoukkueessa viime kaudella.

Emil Hansson www.HanssonsPhoto.net

HS: Iso takaisku Nuorille Leijonille, Puljujärveä ei päästetä MM-kisoihin vuodenvaihteessa

Edmonton Oilersin varatoimitusjohtajan Craig MacTavishin mukaan Jesse Puljujärvi ei liity Suomen joukkueeseen nuorten MM-kisoissa.

AHL:ssä Bakersfield Condorsissa kautensa aloittanutta Jesse Puljujärveä ei nähdä Buffalossa järjestettävissä nuorten MM-kisoissa vuodenvaihteessa. Asian Helsingin Sanomille vahvisti Puljujärven varanneen Edmonton Oilersin varatoimitusjohtaja Craig MacTavish.

− Viime kädessä asia kuuluu GM Peter Chiarellille, mutta se päätös on jo tehty. Jesse pelaa ammattilaiskiekkoa, ja sieltä harvemmin lähdetään amatöörien turnauksiin, MacTavish kommentoi lehdelle.

Reilu viikko sitten Nuorten Leijonien päävalmentaja Jussi Ahokas kommentoi Helsingin Sanomille, että Puljujärven liittyminen MM-kisajoukkueeseen on mahdollista. Tarkemmat keskustelut piti käydä tämän viikonvaihteen alle 20-vuotiaiden turnauksen jälkeen.

Puljujärvi voitti MM-kultaa toissakaudella sekä alle 18-vuotiaissa että alle 20-vuotiaissa. Hyökkääjä valittiin nuorten MM-kisoissa arvokkaimmaksi pelaajaksi sekä molempien turnausten tähdistökenttään.

Myös viime kaudella Puljujärvi jäi ilman lupaa osallistua nuorten MM-kisoihin. Tuolloin vastuuta NHL:ssä tuli niukasti, ja hyökkääjä lähetettiin AHL:ään nuorten MM-kisojen jälkeen.

Kuluneella kaudella Puljujärvi on tehnyt 10 AHL-ottelussa tehot 1+4.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Sama ikäryhmä voitti vuonna 2016 alle 18-vuotiaiden MM-kultaa − Mikä muuttui?

MAAJOUKKUE | 5.1.2018 11:00
Vuonna 1998-syntyneiden ikäryhmä voitti keväällä 2016 alle 18-vuotiaiden MM-kultaa Grand Forksissa. Nyt samainen ikäryhmä oli vuorossa nuorten MM-kisoissa, mutta kulta jäi haaveeksi. Edes mitalia ei tullut. lue lisää

Työ jäällä realisoituu nyt myös tulostaululla − Puljujärvi kehittyy lupaavasti

NHL | 1.1.2018 14:30
Jesse Puljujärvi aloitti kautensa AHL:ssä, mutta sai kutsun NHL:n kirkkaisiin valoihin kymmenen ottelun jälkeen. Tällä kaudella Puljujärvi on pelannut Oilersissa 22 ottelua. Aluksi suomalaisen pelipaikka vaihteli, mutta viime ajat hyökkääjä on pelannut supertähti Connor McDavidin vierellä. lue lisää

Antakaa Jesse Puljujärven näyttää

NHL | 16.11.2017 12:00
Pari vuotta sitten suomalaiset hurmannut Jesse Puljujärvi on edelleen läpimurron kynnyksellä NHL:ssä. Viimeaikaiset tapahtumat antavat ristiriitaisia viitteitä miehen tulevaisuudesta Edmonton Oilersissa. Potentiaalia riittää, mutta Oilersin valmennusryhmä ei ole välttämättä paras saamaan sitä hänestä irti. lue lisää

Puljujärvellä riittää haasteita − ” Haluan nähdä pelaajan, jolla on enemmän itseluottamusta”

NHL | 3.10.2017 12:00
Jesse Puljujärvi aloittaa toisen kautensa Pohjois-Amerikassa. Tavoitteena on ottaa paikka Oilersin kokoonpanosta, mutta kausi alkaa AHL-joukkue Bakersfield Condorsin riveissä. lue lisää

Puljujärvi aloittaa kautensa farmissa

NHL | 1.10.2017 21:17
Edmonton Oilers lähetti Jesse Puljujärven farmiliigaan. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Jesse Puljujärvi

Edmonton #98 R olh
s. 1998 Älvkarleby, Ruotsi
190CM / 91KG
SOPIMUS: 2019