HPK:sta osakeyhtiö - pelaajalegenda mukana hallituksessa

LIIGA / Uutinen
HPK:ssa oli aika muutoksille.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
SM-liigan viimeinen rekisteröitynyt yhdistys, HPK Edustusjääkiekko ry, siirtyy osaomistajaksi uuteen HPK Liiga Oy:hyn.

Hämeenlinnan Pallokerho tiedotti uudesta osakeyhtiöstä verkkosivuillaan. Vanha rekisteröitynyt yhdistys siirtyy uuden HPK Liiga Oy:n suurimmaksi osaomistajaksi. Vuonna 2007 perustettu HPK:n Kiekkoilun Tuki Oy muuttui HPK Liiga Oy:ksi ja nyt osana sitä on myös edustusjoukkue.

Uudistuksen tarkoituksena on mahdollistaa pääsarjakiekkoilun jatkuminen ja kehittyminen Hämeenlinnassa. Loppukesästä seurassa aloitetaan yleisöanti, jonka myötä jokaisella on mahdollisuus päästä HPK:n osaomistajaksi.

– Olemme saaneet mukaan laajasti Hämeenlinnan seudun yrityselämää. Nyt kun osakeanti varsinaisesti alkaa, mukaan pääsevät kaikki halukkaat, niin yritykset kuin yksityiset henkilötkin. Toivon, että uskolliset kannattajamme haluavat tulla myös omistajiksi meille kaikille rakkaaseen seuraan, kertoi HPK Edustusjääkiekko ry:n puheenjohtaja Heikki Hietanen tiedotteessa, jonka viisivuotinen pesti puheenjohtajana tuli nyt päätökseen.

Samalla valittiin uudelle osakeyhtiölle hallitus ja puheenjohtaja. Uudeksi puheenjohtajaksi nimettiin Jari Koskinen ja hänen varapuheenjohtaan toimii Tapio Vekka. Koskinen on entinen kokoomuksen kansanedustaja sekä maa- ja metsätalousministeri.

– HPK on pitkään ollut osa elämääni. Olen iloinen valinnasta puheenjohtajaksi. Se on arvokas tehtävä, uusi puheenjohtana Koskinen kertoi tiedotteessa.

Hallituksen jäseniksi valittiin Juha Heinonen, Antti Toivanen, Timo Virtanen ja HPK:n pelaajalegenda Jyrki Louhi, jonka pelipaita löytyy joukkueen kotihallin katosta. HPK:n historian ainoan Suomen mestaruuden voittaneen joukkueen kapteenistossa toimineen Louhen tehtävä on tuoda hallitukseen rutkasti lajituntemusta.

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Risto Korpela.

» Lähetä palautetta toimitukselle