HPK solmi jatkosopimuksia

Puolustaja Santeri Alatalo ja keskushyökkääjä Tuukka Pulliainen vahvistavat oranssinuttujen miehistöä ensi kaudellakin.

Kerhon nuorisokaartin edustajista Santeri Alatalo ja Tuukka Pulliainen ovat solmineet seuran kanssa jatkosopimukset. Alatalon sopimus on kaksi- ja Pulliaisen yksivuotinen, sisältäen option myös kaudesta 2012–2013.

Alatalo on Kerhon oma kasvatti, joka on tällä kaudella tekemässä läpimurtoaan. Alatalo on merkkauttanut kuluvalla kaudella tililleen tehot 2+6. Pulliainen on Alatalon tavoin varsin lupaava pelaaja, joka johtaa oranssinuttujen sähäkkää nelosvitjaa. Pulliaisen pistesaldo osoittaa lukemia 3+7.

– Pulliainen on ennen kaikkea luotettava sentteri, jota voidaan käyttää myös erikoistilanteissa monipuolisuutensa takia. Hän on vakuuttanut meidät ja halusimme kiinnittää sentterin hyvissä ajoin, toteaa HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela seuran kotisivuilla.


Santeri Alatalo sonnustautuu oranssipaitaan kahdella seuraavallakin kaudella.

Pallokerhon ensi kauden joukkueen rakennus on lupaavalla alulla. Sunnuntaina seura ilmoitti tehneensä jatkosopimukset valmennuksensa kanssa ja pelaajista oranssinutuilla on yhdeksän kanssa tehtynä sopimus tulevastakin kaudesta.

Kerholla on tällä hetkellä sopimukset ensi kaudesta Alatalon lisäksi puolustajien Jukka-Pekka Laamasen, Lauri Kärmeniemen ja Tuukka Mäkelän kanssa sekä optio seuraavasta kaudesta Mathias Porselandin kanssa. Hyökkääjistä oranssinuttujen miehistössä ensi kaudellakin jatkavat Pulliaisen lisäksi Antti Roppo, Ville Viitaluoma, Janne Kolehmainen ja Juuso Puustinen.

Lue myös

Hämeenlinnassa ei maaleilla juhlita, JYP ja KalPa puolestaan juhlivat

LIIGA | 19.1.2018 10:00
Perjantain kolmen ottelun Liiga-kierros tarjoaa maistuvia kertoimia muun muassa KalPan ja JYPin voitoille. lue lisää

Maanantaijää, viikko 3: Porilaiset potkut, Karjalaisen taklaus ja Tapparan tuloskunto puhuttivat

LIIGA | 15.1.2018 12:00
Viikonlopun kuumin puheenaihe Liigan tiimoilta oli Ässien päävalmentaja Jyrki Ahon äkilliset potkut. Ikävissä merkeissä mennään myös Miro Karjalaisen osalta, sillä kauden viides pelikielto on jo yhdeksän ottelun mittainen. Tapparalla takkuilee, mutta onko kyseessä perinteinen treenijumi vai pahempi pelillinen kriisi? lue lisää

SaiPan väsytystaistelu tuotteliasta Turussa

LIIGA | 13.1.2018 7:00
Lauantain kierros koostuu melko selvistä ennakkosuosikeista ennakkoasetelmissa. Yllätysmahdollisuuksiakin löytyy esimerkiksi Turusta. lue lisää

Karjalaiselle jälleen pelikieltoa - tällä kertaa enemmän kuin aiemmin yhteensä

LIIGA | 11.1.2018 14:21
Tiistaina Ilveksen Eemeli Suomea päähän taklanneelle HPK:n Miro Karjalaiselle on annettu yhdeksän ottelun mittainen pelikielto. lue lisää

Vesalaisella jo Laineen veroinen ylivoimapyssy − "Sattui menemään sisään"

LIIGA | 10.1.2018 8:00
HPK nappasi jo toisen peräkkäisen voittonsa, kun Ilves kukistui jatkoajan jälkeen lukemin 5−6. Yhtenä Kerhon pistenikkarina hääri Kristian Vesalainen, jonka päässä soi maalien jälkeen luultavasti Dirlanda. 18-vuotias lupaus on paukuttanut kauden maaleistaan peräti 70 prosenttia ylivoimalla. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

HPKTappara
"Kuumat yksilöt HPK:n etu"
Kauden alavireisesti pelannut HPK tuskaili viimeistelynsä kanssa, mutta viime otteluissa tehot ovat palanneet Hämeenlinnaan. Joukkue on intoutunut viiden ottelun voittoputkeen, jonka aikana on syntynyt 18 osumaa. Tapparalla on vastaavasti menossa vaisumpi jakso, jonka aikana viimeistely on ollut tehotonta. HPK:lla on kuumemmat yksilöt ja hurmostila päällä.
 • 2
 • 3
 • 1
 • 2
PelicansJYP
"Reissaaminen painaa JYPin jaloissa"
JYP on tämän kauden aikana tottunut reissaamiseen, mutta matkustus vie aina veronsa, vaikka edellisen ottelun jälkeen joukkueella onkin ollut kaksi lepopäivää. Pelicans hävisi kaksikon edellisen kohtaamisen viime lauantaina, mutta marginaalit olivat pienet. Pelillisesti tasaisen kaksikon kohtaamisessa kotietu sekä pienikin lepoetu nousevat arvoonsa.
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
SaiPaKalPa
"SaiPa roikkuu mukana"
SaiPa on ailahdellut viime aikoina, mutta kotiotteluissaan se on pystynyt venymään neljään peräkkäiseen voittoon. KalPalla on ollut vaikeuksia vieraspelaamisessaan. Joulutauon jälkeen kuopiolaiset ovat saaneet täyden pistepotin vain kertaalleen viidellä yrittämällä. Kokonaisuutena KalPa on astetta terävämmässä vireessä, mutta SaiPan kyky roikkua otteluissa mukana kannattaa ottaa huomioon.
 • 1
 • 2
 • 2
 • 3

Luetuimmat

Tuukka Pulliainen

s. 1984 Turku
182CM / 89KG
SOPIMUS: 2017
VARAUS: 2002 Los Angeles Kings 8. kierros #248