HPK solmi jatkosopimuksia

Puolustaja Santeri Alatalo ja keskushyökkääjä Tuukka Pulliainen vahvistavat oranssinuttujen miehistöä ensi kaudellakin.

Kerhon nuorisokaartin edustajista Santeri Alatalo ja Tuukka Pulliainen ovat solmineet seuran kanssa jatkosopimukset. Alatalon sopimus on kaksi- ja Pulliaisen yksivuotinen, sisältäen option myös kaudesta 2012–2013.

Alatalo on Kerhon oma kasvatti, joka on tällä kaudella tekemässä läpimurtoaan. Alatalo on merkkauttanut kuluvalla kaudella tililleen tehot 2+6. Pulliainen on Alatalon tavoin varsin lupaava pelaaja, joka johtaa oranssinuttujen sähäkkää nelosvitjaa. Pulliaisen pistesaldo osoittaa lukemia 3+7.

– Pulliainen on ennen kaikkea luotettava sentteri, jota voidaan käyttää myös erikoistilanteissa monipuolisuutensa takia. Hän on vakuuttanut meidät ja halusimme kiinnittää sentterin hyvissä ajoin, toteaa HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela seuran kotisivuilla.


Santeri Alatalo sonnustautuu oranssipaitaan kahdella seuraavallakin kaudella.

Pallokerhon ensi kauden joukkueen rakennus on lupaavalla alulla. Sunnuntaina seura ilmoitti tehneensä jatkosopimukset valmennuksensa kanssa ja pelaajista oranssinutuilla on yhdeksän kanssa tehtynä sopimus tulevastakin kaudesta.

Kerholla on tällä hetkellä sopimukset ensi kaudesta Alatalon lisäksi puolustajien Jukka-Pekka Laamasen, Lauri Kärmeniemen ja Tuukka Mäkelän kanssa sekä optio seuraavasta kaudesta Mathias Porselandin kanssa. Hyökkääjistä oranssinuttujen miehistössä ensi kaudellakin jatkavat Pulliaisen lisäksi Antti Roppo, Ville Viitaluoma, Janne Kolehmainen ja Juuso Puustinen.

Lue myös

HPK vahvistuu ulkomaalaisella paluumuuttajalla

LIIGA | 9.4.2018 12:11
HPK:ssa toissa kaudella pelannut Philippe Cornet palaa Hämeenlinnaan. lue lisää

HIFK:n A-nuoret pudotti ylivoimaisen runkosarjavoittajan laulukuoroon: "Todella upeita tapahtumia, ei tällaista ole ollut moneen vuoteen"

LIIGA | 21.3.2018 7:00
A-nuorten runkosarjan uudella piste-ennätyksellä voittanut HPK taipui kotonaan HIFK:lle puolivälierien ratkaisevassa viidennessä kohtaamisessa jatkoajalla. HIFK:n maalilla Niilo Halonen pelasi unelmapelin. lue lisää

Kolumni: HPK:n toimitusjohtaja on osoittautunut noloksi somemölisijäksi

LIIGA | 11.3.2018 19:13
HPK:n vaikea kausi sai vanteen toimitusjohtaja Antti Toivasen pään ympärillä kiristymään ja se purkautui nolona huuteluna sosiaalisessa mediassa. lue lisää

Tehokaksikko vei HPK:n tehot mukanaan, JYPin vahvalle vireelle jatkoa

LIIGA | 27.2.2018 10:17
Tiistain Liiga-kierroksella kärkimiehensä myyneen HPK:n viimeistelytehokkuuteen ei riitä enää uskoa. Ilveksen ja Pelicansin tehoiluun sen sijaan luotetaan, kuten myös JYPin voittoputken jatkumiseen. lue lisää

HPK aloitti tyhjennysmyynnin tähtiosastolta - joukkueen parhaat Ouluun ja Turkuun

LIIGA | 21.2.2018 18:28
HPK luopuu kahdesta kärkihyökkääjästään, kun Oula Palve siirtyy TPS:n riveihin ja Kristian Vesalainen Kärppiin. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Tuukka Pulliainen

s. 1984 Turku
182CM / 89KG
SOPIMUS: 2017
VARAUS: 2002 Los Angeles Kings 8. kierros #248