HPK kiinnitti Niemisen ja pari valmentajaa

LIIGA / Uutinen
Hämeenlinnan Pallokerho julkaisi tiistaina Niko Niemisen vuoden jatkosopimuksen. Samalla seura tiedotti A-nuorten valmennuskuvioistaan sekä maalivahtivalmentaja Hannu Nyqvistin jatkosta.

Espoosta maailmalle ponnistanut Niko Nieminen on edustanut HPK:ta kahden edelliskauden ajan. Päättyneellä kaudella hän kuului joukkueensa kärkihyökkääjiin ja teki 44 ottelussa pisteet 11+9=20.

– Nieminen on ennen kaikkea joukkuepelaaja. Hän täytti paikkansa ja osansa ykköskentässä viime kaudella, enkä näe mitään estettä samanlaiselle onnistumiselle ensi kaudella. Nieminen lasketaan ensi kaudella kokeneeseen kaartiin HPK:ssa, kertoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela seuran verkkosivuilla.

Hannu Nyqvist jatkaa puolestaan seuran maalivahtivalmentajana. Seuran mukaan hänen tulevista valmennettavistaan ei vielä ole tietoa, mutta kartoitus on käynnissä.

Kerhon A-nuoret ovat ensi kaudella Petri Karjalaisen vastuulla. 31-vuotias valmentaja kuului kolmen edellistalven ajan Kärppien valmennusryhmään. Hän toimi sekä Matti Alatalon että Mikko Haapakosken aikakausilla muun muassa videovalmentajana. Hannu Aravirran tultua puikkoihin Karjalainen siirtyi Kärppien A-nuorten vastuuvalmentajaksi. HPK:ssa hän saa apurikseen Olli Salon.


Loppukaudesta loukkaantumisen vuoksi kokomaskissa pelannut Niko Nieminen jatkaa Hämeenlinnassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle