Holik ja Kasparaitis NY Rangersiin

NHL / Uutinen
Eräät vapaa-agenttimarkkinoiden kuumimmista nimistä ovat löytäneet uuden kodin. New Jersey Devilsiä pitkään edustanut kovaotteinen ja erittäin epätyypillinen tsekkikiekkoilija Bobby Holik siirtyy New York Rangersiin. Lisäksi Rangers hankki takalinjoillensa Coloradon Darius Kasparaitiksen.

Kovana palkanmaksajana tunnettu Rangers pisti jälleen taalat jonoon ja sai houkuteltua Holikin Manhattanille 45 miljoonan dollarin sopimuksella. Sopimuksen arvo kautta kohden on siis hulppeat 9 miljoonaa dollaria. Holik on eräs tämän hetken parhaista kahden suunnan keskushyökkääjistä NHL:ssä ja tuo näin ollen kovan lisän Rangersin keskushyökkääjäosastolle.

Myös Darius Kasparaitis siirtyy pelaamaan Madison Square Gardenin kirkkaiden valojen loisteeseen. Colorado Avalanche ei saanut pidettyä Kasparaitista joukkueessaan ja kovana taklaajana tunnettu venäläispakki on Rangersin kipeästi kaipaama vahvistus joukkueen seulana vuotaneeseen puolustukseen. Kaspasta on kehittynyt uuden Rangers-valmentaja Bryan Trottierin luottopelaaja, sillä miehillä on nelivuotinen tausta aiemmilta vuosilta Coloradossa ja Pittsburghissa. Trottier toimi molemmissa joukkueissa apuvalmentajana. Tarkat tiedot Kasparaitiksen sopimuksesta ovat vielä julkaisematta.

Rangers vahvisti hyökkäystään vielä ruotsalaislaituri Nils Ekmanilla. Ruotsalaislehti Expressenin mukaan Djurgårdenissa viime kauden pelannut Ekman on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Rangersin kanssa. Expressenin haastattelussa Ekman kertoo palkkansa olevan suurempi kuin mitä Tampa Bayn edelliskaudella maksama neljä miljoonaa kruunua.

Lähde: tsn.ca, NHL.com, expressen.se

» Lähetä palautetta toimitukselle