Hokki siirtyy Laukkasen komentoon

LIIGA / Uutinen
Laukkanen on tuttu näky KalPan penkin takaa.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi
Päättyneellä kaudella Mestiksessä 4. sijalle yltänyt Kajaanin Hokki pelaa jatkossa Jari Laukkasen alaisuudessa.

Hokki hyökkää kohti tulevaa Mestis-kautta 2014–2015 Jari Laukkasen komennossa. 46-vuotias Laukkanen siirtyy 1+1-vuotisen sopimuksen turvin kajaanilaismiehistön peräsimeen Kuopiossa viettämiensä kolmen edelliskauden siivittämänä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä Laukkasen sopimukseen. Heti ensimmäisestä puhelusta huomasimme, että ajattelutapamme on hyvin samankaltainen, sanoo Hokin pelaajakoordinaattori Joonas Karjalainen.

Laukkanen on ehtinyt ennen Hokki-pestiään toimia valmentajana niin Kärppien kuin KalPankin liigaorganisaatioissa ja miehen vyöltä löytyy myös vajaat 600 pelattua liigaottelua HIFK:n, KalPa sekä Kärppien sotisovista.

– Laukkasella on mittava ura pelaajana ja lisäksi hänellä on valmentajakokemusta Liigasta, joten emme olisi voineet saada tähän paikkaan parempaa valmentajaa, Karjalainen kommentoi.

KalPan päävalmentajan paikalta helmikuun lopulla sivuun siirretty Laukkanen saapuu Kajaaniin into piukeena.

– Valmentamisessa pitää olla se intohimo valmentamiseen sekä itse peliin ja mielestäni Hokki tarjoaa molemmat. Hokki on Mestis-tasolla hyvin arvostettu organisaatio ja odotan tulevaa kautta jo innolla, toteaa Laukkanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle