Hokki jatkosopimukseen tehopuolustaja Mattilan kanssa

MESTIS / Uutinen
Mattila kantoi päättyneellä kaudella Hokin kultakypärää.
Kuva © Jarno Hietanen
Kajaanin Hokki on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen viime kauden ykköpistemiehensä Risto Mattilan kanssa.

Neljännen kautensa kajaanilaisryhmässä aloittava Risto Mattila tehtaili päättyneellä kaudella 46 ottelussa tehot 9+24, joilla hän oli joukkueensa paras pistemies. Mestis-karsinnoissa 26-vuotias puolustaja kokosi kahdeksassa ottelussa tehot 1+9.

− "Ripellä" on alla loistava kausi ja uskomme, että hän pystyy vieläkin nostamaan tasoaan ja on tärkeä palanen meidän puolustuksessa. Ottajia hänelle olisi ollut muuallakin ja täytyy olla tyytyväinen, että saimme pidettyä hänet Hokissa, kommentoi Hokin manageri Joonas Karjalainen.

Mattila on kiekkoillut Mestiksessä Hokin lisäksi myös Peliittojen sekä LeKin riveissä. Kaudella 2015-16 hän saavutti Mestis-hopeaa Hokin paidassa.

Hokki jäi viime kaudella Mestiksen häntäpäähän ja joutui karsimaan sarjapaikastaan. Mattilan mukaan ensi kauden tavoitteet ovat sarjan kärkipäässä.

− Mahtavaa jatkaa Hokissa myös ensi kaudella. Viime kausi jätti paljon hampaankoloon ja se asia on ottanut päähän vieläkin. Haluan omalta osaltani olla nostamassa Hokin takaisin Mestiksen kärkijoukkueeksi, Mattila linjasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle