Iso-Mustajärvi on edustanut myös Kooveeta.

Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com

Hokille hyökkääjävahvistus Ketterästä - Iso-Mustajärvi suuntaa Kajaaniin

Hokki vahvistaa keskushyökkääjäosastoaan viime kaudella sekä Mestiksessä että Suomi-sarjassa kiekkoilleella Tomi Iso-Mustajärvellä.

Tomi Iso-Mustajärvi aloitti viime kauden LeKissä, mutta siirtyi joulukuussa Ketterän riveihin. Mestiksessä 24-vuotias keskushyökkääjä ehti tehtailemaan 19 ottelussa tehot 7+8. Ketterässä hän viimeisteli 14 runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa pisteet 8+15. Mestis-karsinnoissa hän oli imatralaisjoukkueen tehokkain pistemies iskemällä kahdeksassa ottelussa tehot 6+6.

− Iso-Mustajärvi on isokokoinen, fyysinen ja suoraviivainen keskushyökkääjä, joka pystyy pelaamaan sekä ylivoimaa että alivoimaa. Lisäksi hän on hyvä aloittaja, kuvaili Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

− Hän kehittyi viime kaudella Imatralla kiekollisessa pelissään ja oli karsintasarjassa Ketterän paras pistemies. Pelaajalla on kova halu nostaa pelaamisensa seuraavalle tasolle myös Mestiksessä tulevalla kaudella.

Tamperelaislähtöinen hyökkääjä on pelannut Mestiksessä viime kauden lisäksi myös kaudella 2014-15, jolloin pelejä LeKissä kertyi 21. Suomi-sarjassa hän on pelannut Ketterän lisäksi Kooveen paidassa.

Lue myös

Hokin maalivahtiosastolle nuorta voimaa - "Molemmat ovat kovia kilpailijaluonteita"

MESTIS | 27.4.2017 23:55
Kajaanin Hokki julkisti tulevan kauden maalivahtikaksikkonsa torstaina. Kajaanilaisveräjää tulevalla kaudella vartioivat nuoret Tomi Rautio ja Aleksi Autio. lue lisää

Hokki jatkoi kahden hyökkääjän sopimuksia

MESTIS | 24.4.2017 18:10
Christoffer Seppelin ja Niklas Sundfors jatkavat Hokin riveissä ensi kaudellakin. lue lisää

Koivisto palaa KooKoosta Kajaaniin

MESTIS | 18.4.2017 17:16
Hokki on vahvistanut hyökkäystään seuraan palaavalla Mika Koivistolla. lue lisää

Kolme syytä: Hokin Via Dolorosa päättyi helpotukseen

MESTIS | 1.4.2017 13:36
Koko Mestis-kauden suurimmaksi pettymykseksi muodostui sarjan kärkipäähän povattu Kajaanin Hokki, joka kuitenkin päätti kautensa kaikkien odotusten vastaisesti karsintasarjassa. lue lisää

Karsintasarjan kaksi parasta selvillä - JYP-Akatemia putosi Mestiksestä

MESTIS | 31.3.2017 21:06
Hokki ja IPK varmistivat sarjapaikkansa Mestiksessä, kun joukkueet voittivat perjantaina omat ottelunsa. lue lisää

Kommentit

Tomi Iso-Mustajärvi

Hokki L h
s. 1992 Tampere
188CM / 75KG
SOPIMUS: 2018