Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Juha-Pekka Haataja joutuu huilaamaan pelikiellon takia seuraavat kolme ottelua.

Riku Laukkanen / https://www.facebook.com/R1kuExposures

HIFK:n Haatajalle pelikieltoa osumasta tuomariin

HIFK:n konkarihyökkääjä Juha-Pekka Haataja on saanut pelikieltoa Liigan kurinpitodelegaatiolta.

Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt HIFK:n hyökkääjä Juha-Pekka Haatajan kolmen ottelun pelikieltoon. Jukurien ja HIFK:n välisessä ottelussa Haataja osui kulmatilanteessa ottelun toisen päätuomarin, Timo Metsälän kanssa, minkä seurauksena Metsälä kaatui selälleen.

Haataja luisteli takaapäin Metsälän ohi ja osui oikealla jalallaan erotuomaria jalkaan. Tilanteesta tuomittiin Haatajalle pelirangaistus sopimattomasta käytöksestä tuomaristoa kohtaan.

Kurinpitodelegaatio perustelee pelikieltoa sillä, että Haatajan olisi tullut välttää osumasta tuomariin. Haataja itse oli lausumassaan esittänyt, että tuomari oli sijoittunut väärin tilanteessa, mutta tämä ei riittänyt kurinpitodelegaatiolle. 

Delegaatio toteaa myös, että erotuomarin takaapäin ohittavalla pelaajalla on vastuu ohittaa erotuomari siltä etäisyydeltä, ettei osumaa tapahdu. Erotuomarin vähäistä jalan liikuttamista ei myöskään voi pitää yllättävänä. 

Haataja on pelikiellon takia sivussa otteluista Sportia, Ässiä ja Kärppiä vastaan. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

HIFK:n Haataja Kaisaniemen ulkoilmaottelusta: "Tätä on odotettu pitkään"

LIIGA | 5.12.2017 10:00
HIFK ja Kärpät kohtaavat tiistaina Kaisaniemessä, Helsingissä ulkoilmaottelussa. Jatkoaika kävi maanantai-iltana seuraamassa kotijoukkueen harjoituksia ja jutteli harjoitusten jälkeen Juha-Pekka Haatajan kanssa. lue lisää

Kiekkoareena: HIFK:n Haataja ja Ahtola sivussa tulevista otteluista

LIIGA | 19.9.2017 16:58
HIFK joutuu muuttamaan kokoonpanojaan tuleviin otteluihin, koska loukkaantuneiden listalle tuli kaksi uutta nimeä. lue lisää

Haatajan paluu Helsinkiin: "Halusin vielä palata tänne, jos mahdollisuus tulisi"

LIIGA | 9.9.2017 7:00
Juha-Pekka Haataja palasi Helsinkiin seitsemän vuoden tauon jälkeen. Kauden avauksessa tuli tukkaan Jyväskylässä, vaikka Haataja osuikin JYPin verkkoon. Jatkoaika kyseli Haatajalta paluun taustoista, ja lauantain kotiavauksesta. lue lisää

Petrell HIFK:n kapteeniksi

LIIGA | 31.8.2017 16:39
HIFK on nimennyt kapteenistonsa tulevalle kaudelle. Joukkueen kapteenina toimii Lennart Petrell, ja varakapteeneita on nimetty kolme. lue lisää

HIFK vahvistuu Juha-Pekka Haatajalla

LIIGA | 17.5.2017 11:15
Kaudet 2009-11 HIFK:ssa pelannut Juha-Pekka Haataja palaa joukkueeseen yksivuotisella sopimuksella. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

JYPHIFK
"Jyväskylässä nähdään maaleja"
JYP ja HIFK tunnetaan joukkueiden hyökkäysvoimasta. Viimeisimmissä viidessä kohtaamisessa ei ole jääty kertaakaan alle kuuden maalin, mikä povaa maaleja myös puolivälieräavaukseen. Molemmilta joukkueilta löytyy maalipaikkoja avaavia haavoittuvuuksia puolustuspelaamisesta, ja näitä käytetäänkin hyväksi. JYP pyrkii kotijoukkueena määrittämään rytmiä, mikä avaa maalipaikkoja enemmän. Tätä kautta myös voitto tulee hurrikaaniryhmälle.
  • 3
  • 4
  • 2
  • 3
TapparaKalPa
"KalPalla on yllätyspotentiaalia Tampereella"
Kaikki paineet Tapparan ja KalPan puolivälieräsarjassa on Tapparan leirissä. Tällainen tilanne on kuin luotu nuorelle ja itseluottamusta puhkuvalle kuopiolaisryhmälle, joka lähtee nälkäisenä haastajana tavoittelemaan välieräpaikkaa. Kaksi neljästä runkosarjakohtaamisesta eteni ylitöille, ja tämä kaava toistuu nytkin. Tapparan materiaalietu kääntää pienet marginaalit edukseen.
  • 2
  • 3
  • 2
  • 3

Luetuimmat

Juha-Pekka Haataja

HIFK #27 R lh
s. 1982 Oulu
179CM / 84KG
SOPIMUS: 2018