HIFK:lle tuttu vahvistus Ruotsista - Petrell palaa joukkueeseen

LIIGA / Uutinen
Petrell pelasi kaksi edelliskautta Luulajassa.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
HIFK saa hyökkäykseensä kokeneen paluumuuttajan, kun Lennart Petrell palaa joukkueen vahvuuteen.

Lennart Petrell palaa HIFK:n riveihin yksivuotisella sopimuksella. 32-vuotias hyökkääjä pelasi kaksi edelliskautta SHL-joukkue Luleån paidassa. Päättyneellä kaudella hän tehtaili 32 runkosarjaottelussa tehot 3+4 ja 11 pudotuspeliottelussa kaksi maalia.

− Tunsin, että nyt oli oikea aika palata kotiin, Petrell kommentoi Hufvudstadsbladetille.

− Viimeksi kun oli mahdollisuus voittaa mestaruus täällä, me teimme sen. Nyt haluan tehdä sen uudestaan. Se on yksi syy siihen, että olen täällä. Tulin kotiin taistelemaan mestaruudesta, hän linjasi tulevan kauden tavoitteet.

Helsinkiläishyökkääjä pelasi HIFK:ssa viimeksi työsulkukaudella 2012-13 ja yhteensä laitahyökkääjälle pelejä helsinkiläisseurassa on kertynyt 426. Petrell on pelannut urallaan yhden kauden Sveitsin pääsarjan Geneve-Servettessä ja kaksi kautta Pohjois-Amerikassa, jossa vyölle tarttu 95 NHL- ja 9 AHL-ottelua Edmonton Oilersin organisaatiossa.

Petrell voitti Luleån riveissä CHL:n mestaruuden kaudella 2014-15. Hyökkääjällä on tilillään myös Suomen mestaruus HIFK:n paidasta keväältä 2011.

− Haluan näyttää esimerkkiä sekä peleissä että harjoituksissa. Haluan pelata sillä tavalla, että nuoret ja miksei vanhemmatkin pelaajat voisivat katsoa minua ylöspäin. Haluan harjoitella sillä tavoin, mikä motivoi myös muita, Petrell summasi.

− Se on haaste minulle ja haluan työntää eteenpäin itseäni joka päivä sekä kehittyä pelaajana. Olen kaukana valmiista pelaajasta.

» Lähetä palautetta toimitukselle