Elkins aloittaa neljännen kautensa HIFK:ssa.

Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto

HIFK:lle tärkeitä jatkajia - Elkins jatkaa Helsingissä

HIFK kertoi tehneensä jatkosopimukset kahden puolustajan ja neljän hyökkääjän. Joukkueessa jatkavat muun muassa ruotsalaispuolustaja Daniel Grillfors sekä hyökkääjä Corey Elkins.

Puolustajista HIFK:ssa jatkavat Daniel Grillfors ja Miihkali Teppo. Grillforsin sopimus on yksivuotinen ja Tepon kaksivuotinen.

Grillfors iski päättyneellä kaudella helsinkiläisjoukkueessa 43 ottelussa tehot 3+14. Teppo puolestaan kirjautti 46 ottelussa tililleen kahdeksan syöttöpistettä.

Hyökkääjistä jatkosopimuksen tekivät Joonas Rask, Mika Partanen, Corey Elkins ja Jasse Ikonen. Sopimuksista Partasen sopimus on kaksivuotinen, muiden yksivuotiset.

Vahvana aloittajana tunnettu Elkins iski HIFK:ssa päättyneellä kaudella 58 ottelussa tehot 10+20. Partanen kokosi runkosarjassa 31, Ikonen 29 ja Rask 22 pistettä. 

− Joukkueeseen tulee enemmän vaihtuvuutta kuin vuosi sitten. On väistämätöntä, että muutama pelaaja jatkaa uraansa ulkomailla ja toisaalta olemme päättäneet olla jatkamatta muutamaa sopimusta. Tästä huolimatta toiminnassamme on edelleen jatkuvuutta, kuten joukkueen rungosta käy ilmi, kertoi HIFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas.

− Kerromme lähiaikoina lisää joukkueen rakentamisesta ja uusista sopimuksista. Meillä on kovat piipussa tulevallakin kaudella.

Lue myös

Mika Partanen paluustaan Liiga-jäille: "Olen katsonut pelejä ihan tarpeeksi"

LIIGA | 4.11.2017 20:32
HIFK sai lauantai-iltana vieraakseen Vaasan Sportin. Ottelusta muodostui kova kaksinkamppailu-ottelu, jonka päätteeksi HIFK oli vahvempi lukemin 4-0. Illan viimeisen osuman iski koko alkukauden sivussa ollut ja Mestis-kiekkoa parin viikon ajan pelannut Mika Partanen. lue lisää

HIFK lainaa yli 700 ottelua liigakokemusta Mestikseen

LIIGA | MESTIS | 1.11.2017 11:38
HIFK lainaa Jerry Ahtolan ja Mika Partasen Mestis-seura RoKiin. lue lisää

Partanen tulevan viikon pelikiellossa

LIIGA | MESTIS | 16.10.2017 10:16
Viime viikolla RoKissa lainalla käynyt Mika Partanen on saanut kolmen ottelun pelikiellon. Hän ei näin ollen voi pelata tällä viikolla Liigaa eikä Mestistä. lue lisää

HIFK:n Rask ei lannistu maalinteon tuskan edessä − "Jos jotain positiivista hakee"

LIIGA | 20.9.2017 22:08
Ilves nappasi kauden avausvoittonsa HIFK:n kustannuksella, kun Sami Sandellin voittomaalikilpailussa tekemä osuma ratkaisi ottelun. HIFK:n työteliäs hyökkääjä Joonas Rask avasi joukkueensa maalinteon tuskaa ja alkukauden vaikeuksia. lue lisää

Petrell HIFK:n kapteeniksi

LIIGA | 31.8.2017 16:39
HIFK on nimennyt kapteenistonsa tulevalle kaudelle. Joukkueen kapteenina toimii Lennart Petrell, ja varakapteeneita on nimetty kolme. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Mika Partanen

Jukurit #27 L lh
s. 1992 Helsinki
188CM / 96KG
SOPIMUS: Laina tammikuun loppuun saakka