HIFK:n pelipaita on tunnetusti väriltään punainen, mutta se muuttuu ulkoilmaottelua varten.

Riku Laukkanen / https://www.facebook.com/R1kuExposures

HIFK pelaa sinisillä pelipaidoilla ulkoilmaottelussa Kärppiä vastaan

HIFK julkisti keskiviikkona pelipaitansa Oulun Kärppiä vastaan pelattavaan ulkoilmaotteluun. Paidan väri on sininen, jolla kunnioitetaan Suomen satavuotista itsenäisyyttä.

Joulukuussa pelattavassa Helsinki Ice Challenge- ulkoilmaottelussa HIFK pelaa ensimmäistä kertaa historiassaan pääsarjaottelun sinisessä pelipaidassa, kerrotaan tiedotteessa. HIFK kohtaa 5.12 Kaisaniemen kentällä Oulun Kärpät. 

− Sininen on Suomen, Stadin ja IFK:n vaakunan väri. Haluamme kunnioittaa sinisellä pelipaidalla Suomen satavuotista itsenäisyyttä, kertoo tiedotteessa Oy HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen.

− Tulossa on upea ilta, kun koko IFK-yhteisö kokoontuu Stadin taivaan alle juhlistamaan seuran 120-vuotista historiaa ja Suomen satavuotista itsenäisyyttä. Aiemmin pelaamissamme ulkoilmaotteluissa olympiastadionilla ja Tampereen Sorsapuistossa on ollut mahtava tunnelma, Valtanen toteaa tiedotteessa.

Tiedotteessa mainitaan myös, että Haloo Helsinki! esiintyy ennen itse ottelua. Yhtye esiintyy juhlaottelussa joukkueiden alkulämmittelyn jälkeen.

Lue myös

HIFK kiinnitti Engrenin ja kaksi kenttäpelaajaa tuleviksi kausiksi

LIIGA | 12.12.2017 15:38
HIFK on tehnyt jatkosopimukset maalivahti Atte Engrenin sekä hyökkääjien Micke-Max Åstenin ja Thomas Nykoppin kanssa. lue lisää

HIFK:n Lankinen pelikunnossa - Pelaa tämän viikon Mestiksessä

LIIGA | MESTIS | 11.12.2017 15:13
HIFK:n viime kauden ykkösmaalivahti Kevin Lankinen on toipunut pelikuntoon. lue lisää

HIFK:n toimitusjohtaja Valtanen: "Ulkoilmaottelut ovat kaikille aika hienoja"

LIIGA | 10.12.2017 12:00
Palataan hetkeksi vielä Helsinki Ice Challengen tunnelmiin. Tiistai-iltana HIFK ja Kärpät kohtasivat ulkoilmaottelussa Helsingin Kaisaniemessä. Jatkoaika kävi ottelun jälkeen keskustelemassa HIFK:n toimitusjohtajan, Jukka Valtasen kanssa tapahtumasta. lue lisää

HIFK ja Ilves selviin voittoihin, Jukurit karistaa SaiPa-peikon harteiltaan

LIIGA | 9.12.2017 10:15
Lauantain Liiga-kierroksella uskotaan ainakin HIFK:n vireen sekä Sportin vaikeuksien jatkumiseen. lue lisää

HIFK:n Tyrväinen: "Humaloja yritti muutaman kerran lämmittää"

LIIGA | 6.12.2017 8:30
Tiistai-ilta, Helsinki, Kaisaniemi. Ulkoilmaottelussa kohtasivat HIFK ja Kärpät. Ottelu oli vauhdikas, jossa nähtiin myös muutamia taklauksia ja tunteiden kuohuntaa. Kärpät voitti jatkoajalla lukemin 4-3. Jatkoaika kävi kysymässä ottelun jälkeen Juhani Tyrväisen mietteitä. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Erik Thorell

HIFK #86 L lh
s. 1992 Karlstad
178CM / 84KG
SOPIMUS: 2019