Virtanen jatkaa Kokkolassa.

Emil Hansson www.Facebook.com/HanssonPhotography

Hermeksen keskushyökkääjäosastolle vahvistusta - Virtanen jatkaa, Kaarlela uutena mukaan

Kokkolan Hermes on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Mikko Virtasen kanssa. Joukkue saa myös uutta väriä hyökkäykseensä, kun Matti Kaarlela siirtyy Kokkolaan.

Matti Kaarlela pelasi kaksi edelliskautta kasvattajaseurassaan Hokissa. 22-vuotias keskushyökkääjä tehtaili runkosarjassa 47 ottelussa tehot 3+7 ja kahdeksassa karsintaottelussa pisteet 1+2. Hänen sopimuksensa on 1+1-vuotinen.

− Kaarlela pelasi Hokissa uransa parhaan kauden vaikka joukkueen kausi oli vaikea. Matti on kehiyskelpoinen pelaaja, joka on vasta uransa alussa miesten peleissä. Tulee olemaan ensi kaudella tärkeä palanen keskushyökkääjäosastolla, kuvaili Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen.

Hermes teki lisäksi jatkosopimuksen Mikko Virtasen kanssa. Päättyneellä kaudella 25-vuotias keskushyökkääjä iski 47 runkosarjakamppailussa tehot 13+23. Pudotuspeleissä hän kartutti pistetiliään kuudessa ottelussa kolmella syöttöpisteellä.

− Virtanen teki viime kaudella 36 pistettä sekä pelasi paljon erikoistilanteita. Oli monella tapaa tärkeä pelaaja joukkueelle ja olemme iloisia että saadaan jatkaa yhteistyötä, Tuukkanen totesi.

Lue myös

Korkiakoski ei jatka Hermeksessä

MESTIS | 30.11.2017 22:38
Hermeksen ja hyökkääjä Markus Korkiakosken tiet eroavat. lue lisää

Hermes-kapteeni Lehto lyö hokkarit naulaan

MESTIS | 29.11.2017 21:52
Kokkolan Hermestä viimeiset kolme kautta edustanut puolustaja Nico Lehto on päättänyt lopettaa pelaajauransa. lue lisää

Kauhan kakkosvahtisoppaan työntää myös Laakso – ”Pelaavaksi tietysti haluaisin”

MESTIS | MAAJOUKKUE | 26.11.2017 12:00
Nuorten Leijonien maalivahtitilanne ei ole tänä vuonna kovinkaan selkeä. Maalivahdin tontille on tarjontaa, mutta nokkimisjärjestys on edelleen hieman auki. Päävalmentaja Jussi Ahokkaalla ryhmineen on pohdittavaa vaihtoehtojen välillä. lue lisää

Mestis-kierros: Joutuuko IPK sijaiskärsijäksi ärsytetyn TUTOn kynsissä?

MESTIS | 3.11.2017 7:00
Perjantain Mestis-kierroksella pisteistä mitellään neljällä paikkaunnalla. Kotonaan yllättäen LeKille hävinnyt TUTO hakee hyvitystä IPK:n kustannuksella. Hermes hamuaa pois jumbosijalta Ketterän vieraana, ja lisäksi yhteen iskevät Jokipojat ja K-Vantaa, sekä Espoo United ja RoKi. lue lisää

Kokkolasta Rovaniemelle - "Tykkään, kun tulee minipudotuspelihenki"

MESTIS | 27.10.2017 9:00
Tulevana viikonloppuna Mestiksessä pelataan täydet kierrokset vuoroin vieraissa -teemalla. RoKi ajelee ensin Kokkolaan Hermeksen vieraaksi ja lauantaina kokkolalaiset matkaavat vuorostaan Rovaniemelle. RoKin Kristian Kangas odottaa vauhdikasta menoa viime kauden joukkuettaan, Hermestä, vastaan. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Mikko Virtanen

Hermes #38 L kh
s. 1991 Jyväskylä
182CM / 79KG
SOPIMUS: 2018