Heiskanen pelaa runkosarjan ensimmäisen ottelunsa.

Riku Laukkanen / https://www.facebook.com/R1kuExposures

Heiskanen palaa HIFK:n kokoonpanoon - Mukana myös uusin hankinta ja Liiga-debytantti

HIFK saa Vaasan reissulle sairastuvalta mukaan kauan odotetun Miro Heiskasen. Myös CHL:ssä kypärätempun tehnyt Niklas Nordgren tekee Liiga-debyyttinsä.

Alkukauden loukkaantumisen takia sivussa ollut Miro Heiskanen tekee illan ottelussa Sportia vastaan paluun HIFK:n kokoonpanoon. Heiskanen kiekkoilee ensimmäisessä pakkiparissa yhdessä Saku Salmelan kanssa.

HIFK tiedotti keskiviikkona hankkineensa riveihinsä Vili Sopasen, joka myös tekee Vaasassa ensiesiintymisensä tällä kaudella. Sopanen hyökkää HIFK:n kolmosketjussa, yhdessä vime kauden tutkaparinsa Juhani Tyrväisen kanssa. Kolmas lenkki ketjussa on Erik Thorell.

Tiistaina Puolassa CHL-ottelussa kypärätempun tehnyt Niklas Nordgren tekee Liiga-debyyttinsä ja pelaa illan ottelussa kakkosketjussa yhdessä Jarkko Malisen ja Juha-Pekka Haatajan kanssa.

Sportin kokoonpanoon ei ole tullut isoja muutoksia sitten edellisen ottelun. Joonas Komulainen ja Tommi Tikka vaihtavat päikseen ketjuja, Komulainen on kakkoskejtun keskellä ja Tikka kolmosketjun keskellä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Miro Heiskanen ensimmäisestä vierasvoitosta: "Jengi uhrautui mahtavasti"

LIIGA | 14.10.2017 23:04
HIFK:n lahjakas suomalaispuolustaja Miro Heiskanen iski Turun lauantai-illassa maalin ja pelasi reilut 20 minuuttia. Heiskanen oli ottelun jälkeen varsin tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja avasi vähän tarinaa reissustaan Dallasissa. lue lisää

Vili Sopanen: "HIFK:lla oli halu saada minut tänne ja minulla oli halu tulla"

LIIGA | 8.10.2017 11:13
HIFK ilmoitti keskiviikkona hankkineensa Vili Sopasen riveihinsä. Kymmenen kautta Pelicansin riveissä kiekkoillut pääsi otteluihin mukaan heti torstaina Vaasassa. Jatkoaika kävi jututtamassa taitavaa hyökkääjää ensimmäisen pelatun ottelun jälkeisenä päivänä. lue lisää

Miro Heiskanen aivotärähdyksestään: "Välillä tuollaisia sattuu"

LIIGA | 7.10.2017 9:00
HIFK sai torstaina odotetun pelaajan takaisin kaukaloon, kun Miro Heiskanen pelasi tämän kauden ensimmäisen Liiga-ottelun. Heiskanen kärsi kauden alussa loukkantumisesta, eikä tämän takia ole päässyt pelaamaan. Jatkoaika kävi jututtamassa nuorta huippulupausta. lue lisää

Sopanen on HIFK:n kaipaama tuloksentekijä

LIIGA | 4.10.2017 16:32
HIFK ilmoitti keskiviikkona, että helsinkiläisseura on hankkinut riveihinsä Vili Sopasen. Sopasen oli määrä kiekkoilla tämä kausi KHL:ssä Red Star Kunlunin riveissä, mutta terveyshuolet vesittivät tämän tilaisuuden. HIFK sai haaviinsa ison kalan. lue lisää

HIFK:lle kova vahvistus - pistetykki vahvistaa helsinkiläisseuraa

LIIGA | 4.10.2017 12:22
HIFK vahvistaa hyökkäystään Liigan monivuotisella tähtipelaajalla Vili Sopasella. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

KärpätHIFK
"Hyvä isäntä, huono vieras"
Pistekeskiarvolla mitattuna Kärpät on sarjan paras kotijoukkue, eikä se ole jäänyt kertaakaan pisteittä kotihallissaan. HIFK on vastaavasti kolmanneksi huonoin vierasjoukkue. Myös sarjataulukossa joukkueet edustavat eri ääripäätä. HIFK ei ole oululaisille helppo suupala, mutta ennakkosuosikin viitta lankeaa silti Kärpille.
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2

Miro Heiskanen

HIFK #41 L p
s. 1999 Espoo
185CM / 78KG
SOPIMUS: 2019