Hebert kaupan-löytyykö ottajia?

NHL / Uutinen
Anaheim Mighty Ducks on laittanut maalivahti Guy Hebertin non-roster waiver-listalle ja etsii tälle samalla uutta seuraa ennen siirtoajan umpeutumista.

Selänne-kaupan yhteydessä Anaheimiin saapui uudeksi ykkösveskariksi Steve Shields. Näin alkoi heti spekulointi siitä, tullaanko joukkueen monivuotinen ykkösmaalivahti Guy Hebert kauppaamaan muualle lähiaikoina. Anaheimin GM Pierre Gauthier vahvisti epäilyksen ilmoittamalla maanantai-iltana, että Herbert ei kuulu seuran jatkosuunnitelmiin ja että tälle etsitään uutta seuraa.

Hebert oli jo ennen Shieldsin tuloa menettänyt ykkösmaalivahdin asemansa toistaiseksi nuorelle Jean-Sebastien Giguerelle, joka on pelannut viimeiset kymmenen ottelua maalilla. Hebert on pelannut Anaheimissa viimeiset kahdeksan kautta kymmenvuotisesta NHL-urastaan ja hänen nimissään on suurin osa joukkueen maalivahtiosaston ennätyksistä.

Hebertissä mikä tahansa NHL-joukkue saisi vakaan ja kokeneen maalivahdin, ja huhujen mukaan ainakin maalivahtiosastolla hapuillut Pittsburgh olisi mahdollinen ottaja.

» Lähetä palautetta toimitukselle