HC Boners sai revanssinsa kiekkofanien toisessa kohtaamisessa

Muut Sarjat / Uutinen
Lauantaina pelattiin Valkeakoskella Jatkoajan keskustelupalstalaisten välinen jääkiekko-ottelu, jossa kohtasivat perinteiseen tapaan HC Boners sekä HC Andersen. Tällä kertaa peli näytti jo lähestulkoon jääkiekolta.

Ystävyysottelun alussa keskustelupalstalaisten edustaja ja tapahtuman isä, palstanimimerkki tutzba, luovutti paikallisille junioreille shekin. Keräys oli tehty tapahtumaan osallistuneiden kesken.

Vuosi sitten samaisella areenalla pelatussa ottelussa HC Andersen oli kirkkaasti parempi. Vuoden tiukan valmistautumisen jälkeen HC Boners tuli kuitenkin revanssiotteluun huomattavasti vahvempana korjaten voiton värikkäiden vaiheiden jälkeen niukasti lukemin 8-7.

Pääsääntöisesti samoilla miehistöillä kuin vuosi sitten pelatussa ottelussa tahti oli harrastelijakiekkoilijoiden mittakaavassa kova. Ainakin alussa. Nähtiinpä kaukalossa jopa muutama rintamahyökkäys sekä tahattomasti syntynyt viivelähtökin. Kaikesta näki, että Bonersin sekä Andersenin valmentajat olivat huolella valmistelleet käärmekeittonsa illan koitokseen.

Ottelu pelattiin kahdessa puolen tunnin mittaisessa jaksossa. Rikkeestä tuomari vihelsi suoran rangaistuslaukauksen.

Avauserän ensimmäinen puolisko oli äärimmäisen tasaista ja vauhdikasta kiekkoa, jossa maalivahditkin pääsivät loistamaan. Ottelun avausmaalista vastasi HC Andersenin taitavista käsistään ja suuresta suustaan tunnettu palsta-nimimerkki JMA, joka veivasi rankkarin tyylillä ohi Bonersin maalivahti Nokkiksen.

Tapahtuman isähahmona tunnettu tutzba tasoitti lukemat 1-1:een vain kolme minuuttia avausmaalin jälkeen. Syöttäjänä hääri Jarzki. Ajassa 19:07 Andersen meni jälleen johtoon ja maaliseppona hääri kukas muu kuin JMA, joka ohjasi Golden AWen taidokkaan ja terävän siniviivasta lähteneen laukauksen verkon perukoille.

Ei mennyt kuin minuutti, kun syystä tai toisesta äärimmäisen kevyellä jalalla liikenteessä ollut Hespeler toi Bonersit jälleen tasoihin. Molemmat joukkueet tekivät vielä yhdet maalit mieheen, kunnes alkoi totaalinen HC Boners-show. Kahdeksan minuutin ajanjakson aikana Boners latoi taululle viisi maalia ja lukemat näyttivät ajassa 39:17 jo murskaavasti 3-8. Andersenin maalilla torjunut obi_wan ei maaleille mahtanut juuri mitään. Mies sitä paitsi torjui ottelussa peräti viisi Bonersin rangaistuslaukausta.

Tulokseton takaa-ajo

Liekö sitten keltainen neste noussut Bonereiden päähän, kun joukkueen ote löystyi toisen jakson lopulla ja pahasti. Huima takaa-ajo tuotti neljä perättäistä maalia Andersenille, joka pääsi ajassa 51:43 jo maalin päähän Bonereista. Nimimerkin Paha_Kurki maali jäi kuitenkin ottelun viimeiseksi ja loppunumeroiksi jäi 8-7. Edes maalivahdin pois ottaminen ei Andersenia päätösminuutilla auttanut. Lopussa parhaimman paikan tasoitukseen sai Andersenin Golden AWe, jonka b-pisteeltä lähtenyt terävä ranneveto meni kuitenkin noin seitsemän metriä ohi maalin.

Ottelu oli varsin siisti ja peli pelattiin hyvässä hengessä - tosissaan, mutta ei vakavasti. Vaikka taklaukset olivatkin kiellettyjä, nähtiin yksi komea pommi avausjaksolla, kun HC Bonersin romuluinen puolustaja Bone jyräsi mukahauskuuksistaan tunnetun wilcon niin sanotusti levyksi. Tästä ei HPK-fani kuitenkaan hätkähtänyt, vaan mies nousi hymyssä suin jäänpinnasta ja jatkoi peliä kahta kovemmalla intensiteetillä.

Illan ehdoton tehomies oli hävinneen joukkueen JMA (4+1). Kahden maalin iltaa viettivät Bonersin tutzba, kentsu sekä Hespeler.

Ottelun jälkeen pelaajat, valmentajat ja aina yhtä arvokkaat toimitsijat jatkoivat hyvässä hengessä jälkipelejä aina aamuun saakka. Suunnitteilla on tiettävästi jo tulevan vuoden ystävyysottelu.