Haluatko Jatkoajan toimitukseen?

LIIGA, MESTIS, NHL, MAAJOUKKUE, KHL, Muut Sarjat, SHL / Uutinen
Jatkoaika etsii joukkoonsa uusia tekijöitä.
Kuva © Jatkoaika
Oletko kiinnostunut jääkiekosta? Haluaisitko saada kosketuspintaa jääkiekkotoimittajan tehtäviin? Jatkoaika-verkkolehdessä se on mahdollista. Etsimme uusia tekijöitä kaikkiin eri toimituksiimme.

Jatkoaika on vuodesta 2001 etsinyt suomalaiseen urheilujournalismin maailmaan uusia kykyjä ja auttanut näitä eteenpäin urillaan.

Kaksitoista vuotta myöhemmin Jatkoaika on Suomen suurin jääkiekkoon keskittynyt verkkolehti, joka seisoo vankasti omilla jaloillaan. Meillä pääset kehittymään jääkiekkojournalismin tekijänä ja olemaan osa toimivaa kokonaisuutta.

Lisäksi voimme sanoa tiimimme olevan varma ponnahduslauta alalle. Lukemattomia toimittajia eri tiedotusvälineissä on jo läpäissyt koneiston, jota myös Suomen suosituimmaksi jääkiekkosivustoksi kutsutaan.

Vuonna 2010 olimme ehdolla Suomen Urheilugaalassa Vuoden Urheilujournalismi -palkinnon saajaksi.

Nyt etsimme kirjoittavia toimittajia sekä kuvaajia eri toimituksiimme. Eniten etsimme kirjoittajia Raumalle, Lahteen sekä maajoukkuetoimitukseemme. Myös osa Mestis-paikkakunnista kaipaa vahvistuksia. Ota yhteyttä ja kysy!

Uutistoimittaja

Sinun tehtävänäsi on ensisijaisesti osallistua päivittäiseen uutisointiin sekä tilastojen ja pelaajakorttien päivitykseen. Seuraat uutisvirtaa ja olet muihin toimittajiin yhteydessä Jatkoajan sisäisen toimitusverkoston kautta. Olet huolellinen ja tarkka huolehtiessasi verkkolehden selkärangasta, tuoreudesta sekä luotettavasta uutistoiminnasta.

Mestistoimittaja

Sinun tehtävänäsi on ensisijaisesti osallistua uutisointiin sekä tiedonvälitykseen oman alueesi Mestis-seuran kohdalta. Teet otteluennakoita ja -raportteja, sekä seuraat vastuujoukkueesi tekemisiä. Olet rohkea ja ulospäin suuntautunut, etkä pelkää ottaa yhteyttä myös joukkueesi pelaajiin tai toimihenkilöihin erilaisten artikkelien ja haastattelujen tiimoilta. Tarvittaessa otat kantaa kolumnin muodossa. Autat tarvittaessa muita toimituksia ja koko Jatkoajan uutistoimintaa.

SM-liigatoimittaja

Sinun tehtävänäsi on ensisijaisesti osallistua uutisointiin sekä tiedonvälitykseen oman alueesi SM-liigaseuran kohdalta. Teet otteluennakoita ja -raportteja, sekä seuraat vastuujoukkueesi tekemisiä. Olet rohkea ja ulospäin suuntautunut, etkä pelkää ottaa yhteyttä myös joukkueesi pelaajiin tai toimihenkilöihin erilaisten artikkelien ja haastattelujen tiimoilta. Tarvittaessa otat kantaa kolumnin muodossa. Autat tarvittaessa muita toimituksia ja koko Jatkoajan uutistoimintaa.

Valokuvaaja

Sinun tehtävänäsi on ensisijaisesti osallistua alueesi joukkueiden kuvakoosteiden tekemiseen. Sinulla on kokemusta urheiluvalokuvaamisesta ja siihen sopiva kamerakalusto. Toimit yhteistyössä alueesi toimittajien kanssa.

NHL-toimittaja

Sinun tehtävänäsi on ensisijaisesti osallistua aamuraporttien tekemiseen ja uutisointiin muutaman kerran viikossa. Lisäksi osallistut erilaisten juttusarjojen, ennakoiden ja artikkelien tekemiseen yhteistyössä muun NHL-toimituksen kanssa.

Mitä sinulta vaaditaan?

Kaikilta tekijöiltä edellytämme asiallista suomen kielen osaamista, sovittujen juttujen hoitamista sekä intoa ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme kaikille tekijöille hyvän ympäristön kehittyä jääkiekkotoimittajana, oli tavoitteesi sitten mielenkiintoinen harrastus tai työ journalismin parissa. Sisällöllisesti tarjoamme kehykset, ideoita ja kannustusta, mutta annamme sinulle myös vapauden toteuttaa itseäsi.

Jatkoaika ei maksa kirjoittajilleen palkkaa, mutta tarjoaa kehittävän työympäristön ja avoimen väylän jääkiekkotoimittamiseen. Työtehtävää suorittaessasi saat ilmaisen sisäänpääsyn otteluihin. Kehittymishaluiset kirjoittajat saavat Jatkoajassa asiantuntevaa opastusta hyvän journalismin tekemiseen. Sivuston noin 200 000 viikoittaista kävijää takaavat myös sen, että kirjoittamillasi jutuilla riittää lukijoita.

Miten haet?

Mikäli kiinnostuit tehtävistä, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Kerro meille perustietoja itsestäsi:

  1. ikäsi ja asuinpaikkakuntasi
  2. kuinka usein olet käytettävissä toimituksen tehtäviin
  3. mihin tehtävään haet
  4. mallijuttu, esim. artikkeli tai kolumni (arvioimme tällä ensisijaisesti oikeinkirjoitustasi)
  5. kuvaajilla tietoa kamerakalustostasi ja kuvareferenssejä

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen

rekrytointi(at)jatkoaika.com

Kysy lisää:

Antti Wennström, päätoimittaja: antti.wennstrom(at)jatkoaika.com
Tiiu Houni, toimitussihteeri: tiiu.houni(at)jatkoaika.com

Matias Strozyk, toimituspäällikkö, SM-liiga: matias.strozyk(at)jatkoaika.com
Manu Lempinen, toimituspäällikkö, SM-liiga: manu.lempinen(at)jatkoaika.com

Lauri Meriläinen, toimituspäällikkö, NHL: lauri.merilainen(at)jatkoaika.com

Renne Ohtonen, toimituspäällikkö, Mestis: renne.ohtonen(at)jatkoaika.com
Valtteri Kinnunen, toimituspäällikkö, Mestis: valtteri.kinnunen(at)jatkoaika.com

Leo Runsas, toimituspäällikkö, maajoukkue: leo.runsas(at)jatkoaika.com

» Lähetä palautetta toimitukselle