Granlundin kiekonmenetys kostautui - uusi vuosi käyntiin tappiolla

NHL / Uutinen
Schwartz jatkoi maaliputkeaan.
Kuva © Getty Images
Minnesota Wild kärsi jo kuudennen peräkkäisen tappionsa ottelussa St. Louis Bluesia vastaan. Epäonnen soturina oli Mikael Granlund, jonka kiekonmenetys johti St. Louis Bluesin avausmaaliin.

Minnesota Wildin hyökkääjä Mikael Granlund oli epäonninen joukkueensa 2−1-tappiossa St. Louis Bluesia vastaan. Maalittoman avauserän jälkeen toista erää oli pelattu vajaat seitsemän minuuttia, kun Keith Ballardin avaussyötön vastaanottanut Granlund menetti kiekon omalla siniviivalla Bluesin T.J. Oshielle.

Tämä käytti kiekon Jaden Schwartzilla, joka palautti hienolla rystysyötöllä kiekon maalin eteen livahtaneelle Oshielle takaisin. Oshie ei erehtynyt, vaan veivasi pelivälineen ohi Wild-maalia vartioineen Josh Hardingin.

Blues siirtyi ratkaisevaan 2−0-johtoon samassa erässä. Asialla oli Schwartz, joka iski maalin jo kuudennessä peräkkäisessä pelissä. Yhteensä maaleja on tällä kaudella nuorukaisella kasassa 14 kappaletta.

Ryan Suter kavensi kauden toisella osumallaan Blues-johdon yhteen maaliin ottelun kolmannessa erässä. Mikko Koivu syötti Suterin osuman. Tasoitusta Wild ei onnistunut tekemään. 

Kyseessä oli joukkueelle jo kuudes peräkkäinen tappio, ja viimeisistä kahdestatoista pelistä tappioita on peräti yhdeksän. Tämä on merkinnyt joukkueelle myös luisumista ulos pudotuspelipaikalta.

Barkov syötti Panthersin ainokaisen

Aleksander Barkov jatkoi pistetilinsä kartuttamista ottelussa New York Rangersia vastaan. Barkov syötti maalin takaa Brad Boyesille, joka vei Panthersin johtoon. Rangers kuitenkin tasoitti ottelun ja ratkaisu venyi 1−1-tilanteessa jatkoajalle ja voittomaalikisaan.

Voittomaalikisassa Barkov joutui tunnustamaan huippupelin pelanneen Henrik Lundqvistin paremmakseen. Ratkaisevan maalin iski Rangersin Brad Richards. Voitto oli ailahtelevasti loppuvuodesta pelanneille Rangersille ja Lundqvistille toinen peräkkäinen.

NEW JERSEY-PITTSBURGH 2-1
FLORIDA-NY RANGERS 1-2 vl.
MINNESOTA-ST. LOUIS 2-1
CAROLINA-MONTREAL 5-4 ja.
WINNIPEG-BUFFALO 3-0
BOSTON-NY ISLANDERS 3-5
DALLAS-LOS ANGELES 3-2
ANAHEIM-SAN JOSE 6-3
COLORADO-COLUMBUS 5-3
PHOENIX-EDMONTON 4-3 ja.
CALGARY-PHILADELPHIA 1-4

» Lähetä palautetta toimitukselle