Golden Knightsin sensaatiokausi saa jatkoa - rikkoi nyt tulokasjoukkueiden piste-ennätyksen

NHL / Uutinen
Golden Knights on edennyt voitosta voittoon ensimmäisellä NHL-kaudellaan.
Kuva © Getty Images
Laajennusjoukkue Vegas Golden Knights nousi viime yön voitollaan sarjataulukossa 84 pisteeseen ja rikkoi NHL:n tulokasjoukkueiden piste-ennätyksen.

Vegas Golden Knights voitti yön NHL-kierroksella Calgary Flamesin maalein 7−3 ja teki uuden NHL:n tulokasjoukkueiden piste-ennätyksen nousemalla 84 pisteeseen. Entinen ennätys oli Florida Panthersin nimissä kaudelta 1993-94, kun joukkue kasasi 84 ottelussa 83 pistettä.

Hienoa kautta pelaava Golden Knights nousi koko NHL:n sarjataulukon kärkeen pisteellä ohi Tampa Bay Lightningin. Läntisessä konferenssissa tulokasjoukkueen lähin uhkaaja on Nashville Predators, joka on kasannut kolme pistettä Golden Knightsia vähemmän. Pelaamastaan 60 ottelusta Golden Knights on voittanut 40 ottelua, ja se on hävinnyt varsinaisella peliajalla vain 16 ottelua.

Yksilötasolla Golden Knightsin tehokkain pelaaja on ollut Jonathan Marchessault 59 (21+38) tehopisteellä ja paras maalintekijä ruotsalainen William Karlsson 31 maalilla.

Joukkueen ainoa suomalainen, Erik Haula, on pelaamassa uransa parasta kauttaan. Entinen Minnesota Wild -hyökkääjä on Golden Knightsin viidenneksi tehokkain pelaaja 43 (22+21) tehopisteellään.

» Lähetä palautetta toimitukselle