Godla pelasi vahvan kauden Hermeksessä.

Emil Hansson Emil.Hansson@jatkoaika.com

Godla täydentämään KalPan maalivahtiosastoa

KalPa vahvistaa rivejään viime kaudella Hermeksessä pelanneella maalivahti Denis Godlalla.

Hermestä kuluvalla kaudella edustanut maalivahti Denis Godla siirtyy kaksivuotisella sopimuksella KalPaan. Sopimuksen jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Mestiksessä 21-vuotias Godla torjui runkosarjassa 33 ottelua torjuntaprosentilla 91,66 ja puolivälieriin päättyneissä pudotuspeleissä seitsemän ottelua prosentein 90,82.

− KalPa tarjosi hyvän kokonaispaketin ja halusin tulla Kuopioon. Iso asia kokonaisuudesta on se, että KalPassa on hyvä maalivahtivalmennus ja uskon meneväni siellä pelaajana paljon eteenpäin, Godla kommentoi.

Slovakkivahti on edustanut maataan alle 18-vuotiaiden sekä alle 20-vuotiaiden maajoukkueissa. U20-kisoissa hänet valittiin tähdistökentälliseen sekä kisojen parhaaksi maalivahdiksi, kun Slovakia saavutti pronssimitalin keväällä 2015. Godla on pelannut urallaan myös neljä KHL-ottelua Slovan Bratislavan riveissä.

− Denis tulee olemaan Kilpeläisen Eerolle nuori ja kehityskykyinen kilpailija peliajasta. Vastaavasti hän pääsee erinomaiseen oppiin Eeron pariksi, näkemään mitä huippuammattilaisen päivittäinen laadukas tekeminen on. Kuopiossa on onnistuttu viime vuosina erittäin hyvin nostamaan uudelle tasolle sekä kokeneita että myös nuoria maalivahteja ja Denis omaa ison potentiaalin, totesi KalPan urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

− Denis on kansainvälisen tason maalivahti ikäluokassaan, lisäksi hän on persoona ja viihdyttävä maalivahti. Tämä mies torjuu erilaisella tyylillä kuin mihin on totuttu, ja tekee maalillaan näyttäviä asioita.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

JYP hurjasteli Kilpeläisen vaihtoon − Miklik osui paluuottelussaan heti

LIIGA | 2.3.2017 19:17
JYP takoi ottelussa KalPaa vastaan avauserässä kolme maalia. Hieman ennen erän loppua syntynyt kolmas osuma riitti Eero Kilpeläiselle kuopiolaismaalilla. Ottelun avausmaalin laukoi kaukaloon paluun loukkaantumisen jälkeen tehnyt slovakki Michel Miklik. lue lisää

Maanantaijää, viikko 50: Liigan uusiutuneet maalivahtiduot arvosteltavana

LIIGA | MESTIS | 12.12.2016 9:05
Liigakausi on saavuttamassa puolivälinsä. Maanantaijäällä luodaan katsausta loppukauteen ja joukkueiden muuttuneisiin maalivahtiasetelmiin. Entä mitä Kärppien pitäisi tehdä Kai Suikkasen kanssa? lue lisää

Mestis-kierroksella mielenkiintoisia vahvistuksia - Hermes tarvitsee voiton kipeästi

MESTIS | 13.10.2017 14:07
Perjantai-illan Mestis-kierroksella pelataan neljällä paikkakunnalla. Sarjakärki KeuPa hamuaa takaisin voittojen tielle Iisalmessa IPK:n vieraana. Sarjataulukossa perättäin olevat TUTO ja RoKi mittaavat paremmuuttaan Turussa. Muita taistelupareja ovat Ketterä-LeKi ja Hermes-SaPKo. lue lisää

Jerry D'Amigo KalPaan

LIIGA | 12.10.2017 11:12
Viime kaudella Ilveksen sisäisen pistepörssin voittanut Jerry D'Amigo siirtyy KalPaan. lue lisää

TPS:n tie tyssäsi CHL:ssä − JYP ei yltänyt lohkonsa voittoon

CHL | 10.10.2017 23:06
Kolmesta tiistai-iltana pelanneesta suomalaisjoukkueesta JYP koki ainoana tappion, mutta eteni silti jatkoon. TPS:n ja HIFK:n pelit CHL:ssä päättyivät. lue lisää

Kommentit

Denis Godla

KalPa #30 L mv
s. 1995 Kezmarok, Slovakia
180CM / 80KG
SOPIMUS: 2018