Gibson pysäytti Canadiensin, Hammond Jetsin

NHL / Uutinen
Gibsonilla oli kiireinen ilta.
Kuva © Getty Images
John Gibson nousi ottelun hahmoksi, kun Anaheim Ducks voitti Montreal Canadiensin kotonaan. Winnipegissä puolestaan vierailijoiden tulokasvahti nousi jälleen parrasvaloihin.

John Gibson pelasi huippuottelun, kun huippuvireinen virkaveli Carey Price johdatti Montreal Canadiensin Anaheim Ducksin vieraaksi. Gibson venytti 37 torjuntaa ja palkittiin ottelun parhaana pelaajana. Ainoastaan Alex Galchenyuk pystyi heiluttamaan maaliverkkoa Gibsonin selän takana. Price torjui 30 kertaa ja joutui antautumaan kahdesti.

Ducks vastasi ottelun avausosumasta, kun Francois Beauchemin vei isännät johtoon. Toisessa erässä kotijoukkue lisäsi johtoaan Rickard Rakellin osumalla. Ottelun lopullinen sinetti saatiin kolmannen erän päätösminuuteilla Cam Fowlerin niitattua kiekko tyhjään maaliin. Galchenyukin maali oli enää laiha lohtu, sillä sarjapisteille Canadiensin kiri ei riittänyt.

Winnipeg Jets kärsi kotonaan kirvelevän tappion, kun vierasjoukkue Ottawa Senators oli tehokkaampi. Vierailijoiden maalia vartioinut Andrew Hammond jatkoi upeita otteitaan, pysäytti 35 kiekkoa ja palkittiin ottelun ykköstähtenä. Kyle Turris johti Senatorsin hyökkäystä maalilla ja maalisyötöllä.

Juuri Detroitiin siirtynyt veteraanipakki Marek Zidlicky nousi sankariksi Red Wings -debyytissään. Mies viimeisteli ottelun voittomaalin jatkoajalla ja varmisti osumallaan kotijoukkueelle 2−1-voiton.

Colorado Avalanche päästi Pittsburgh Penguinsin vain kertaalleen maalin makuun ja voitti kotonaan 3−1. Kapteeni Gabriel Landeskog oli jokaisessa kotijoukkueen maalissa mukana tehoilla 1+2.

WINNIPEG - OTTAWA 1-3
DETROIT - NY RANGERS 2-1 ja.
COLORADO - PITTSBURGH 3-1
ANAHEIM - MONTREAL 3-1

» Lähetä palautetta toimitukselle