Friman pelasi viime kauden Joensuussa.

Timo Savela

Friman ja Ojanperä vahvistamaan Hermestä - joukkue valmiina kauteen

Hermes vahvistaa rivejään puolustaja Jaska Ojanperällä sekä hyökkääjä Nico Frimanilla. Kaksikon hankinnan myötä kokkolalaisryhmä on kasassa kauden alkua varten.

Nico Friman siirtyy kokkolalaisryhmään Jokipojista. 23-vuotias laitahyökkääjä kokosi viime kaudella 41 runkosarjaottelussa tehot 13+14 ja neljässä pudotuspelikamppailussa napsi vielä yhden syöttöpisteen.

Vantaalaislähtöinen hyökkääjä on edustanut Mestiksessä myös Kiekko-Vantaata. Friman on pelannut myös 13 Liiga-ottelua HIFK:n ja Bluesin miehistöissä.

− Haluan olla tulevalla kaudella yksi sarjan parhaista hyökkääjistä ja auttaa Hermestä niin paljon että menemme joukkuueena eteenpäin viime kausista. Kahtena viime kautenahan Hermeksen tie on päättynyt puolivälieriin, nyt mennään siitä eteenpäin, Friman linjasi tulevan kauden tavotteita.

Puolustaja Jaska Ojanperä on pelannut viimeiset kolme kautta Suomi-sarjaa S-Kiekossa. Viime kaudella hän pelasi myös yhden ottelun lainalla Mestiksessä Jokipojissa. Suomi-sarjassa 26-vuotias Ojanperä tehtaili 36 ottelussa komeat tehot 22+13.

Ojanperän sopimus on 1+1-vuotinen ja siihen sisältyy elokuun kestävä koeaika.

Pelaajistoon Hermes ei enää hae lisävahvistuksia, mutta valmennukseen etsitään vielä täydennystä.

− Joukkueen pelaajisto on nyt valmis kauteen. Elokuussa katsotaan sitten yhdessä Kärppien kanssa ketkä pelaajat siirtyvät Kokkolaan, kertoi Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen.

− Valmennustiimin rakennus on vielä kesken ja tavoitteena onkin heinäkuun aikana löytää edustusjoukkueen valmennustiimiin kaksi valmentajaa.

Hermes-luotsi Antti Karhula lähtee myös tulevaan kauteen luottavaisena pelaajiston suhteen.

− Joukkueen rakennuksessa lähdettiin siitä liikkeelle, että saataisiin leveyttä, sekä myös pidettyä joukkueen ydintä mukana. Mielestäni näissä asioissa onnistuttiin, sekä saatiin mukaan vähän kokoa ja luisteluvoimaa. Uskon, että joukkue on tasaisempi kuin aiemmilla kausilla ja sen pitäisi näkyä erikoistilanteissa, sekä jääajoissa, Karhula summasi.

Lue myös

Mestis-kierros: Joutuuko IPK sijaiskärsijäksi ärsytetyn TUTOn kynsissä?

MESTIS | 3.11.2017 7:00
Perjantain Mestis-kierroksella pisteistä mitellään neljällä paikkaunnalla. Kotonaan yllättäen LeKille hävinnyt TUTO hakee hyvitystä IPK:n kustannuksella. Hermes hamuaa pois jumbosijalta Ketterän vieraana, ja lisäksi yhteen iskevät Jokipojat ja K-Vantaa, sekä Espoo United ja RoKi. lue lisää

Kokkolasta Rovaniemelle - "Tykkään, kun tulee minipudotuspelihenki"

MESTIS | 27.10.2017 9:00
Tulevana viikonloppuna Mestiksessä pelataan täydet kierrokset vuoroin vieraissa -teemalla. RoKi ajelee ensin Kokkolaan Hermeksen vieraaksi ja lauantaina kokkolalaiset matkaavat vuorostaan Rovaniemelle. RoKin Kristian Kangas odottaa vauhdikasta menoa viime kauden joukkuettaan, Hermestä, vastaan. lue lisää

Yle: Raimo Summanen käräjille pedofiilihuuteluistaan

MESTIS | 25.10.2017 12:44
Raimo Summasen huutelut Hermes-valmentajalle toivat syytteen kunnianloukkauksesta. lue lisää

Mestis-kierroksella mielenkiintoisia vahvistuksia - Hermes tarvitsee voiton kipeästi

MESTIS | 13.10.2017 14:07
Perjantai-illan Mestis-kierroksella pelataan neljällä paikkakunnalla. Sarjakärki KeuPa hamuaa takaisin voittojen tielle Iisalmessa IPK:n vieraana. Sarjataulukossa perättäin olevat TUTO ja RoKi mittaavat paremmuuttaan Turussa. Muita taistelupareja ovat Ketterä-LeKi ja Hermes-SaPKo. lue lisää

Tuomas Vartiainen siirtyy lainalle Hermekseen

LIIGA | MESTIS | 28.9.2017 14:34
Kärpät lainaa 21-vuotiaan Tuomas Vartiaisen kahden ottelun ajaksi Kokkolan Hermekseen. Kiekko-Laserin kasvatti on pelannut aiemmin Mestistä Hokissa. lue lisää

Kommentit

Jaska Ojanperä

S-Kiekko R p
s. 1990 Alahärmä
180CM / 90KG
SOPIMUS: 2018