Friman pelasi viime kauden Joensuussa.

Timo Savela

Friman ja Ojanperä vahvistamaan Hermestä - joukkue valmiina kauteen

Hermes vahvistaa rivejään puolustaja Jaska Ojanperällä sekä hyökkääjä Nico Frimanilla. Kaksikon hankinnan myötä kokkolalaisryhmä on kasassa kauden alkua varten.

Nico Friman siirtyy kokkolalaisryhmään Jokipojista. 23-vuotias laitahyökkääjä kokosi viime kaudella 41 runkosarjaottelussa tehot 13+14 ja neljässä pudotuspelikamppailussa napsi vielä yhden syöttöpisteen.

Vantaalaislähtöinen hyökkääjä on edustanut Mestiksessä myös Kiekko-Vantaata. Friman on pelannut myös 13 Liiga-ottelua HIFK:n ja Bluesin miehistöissä.

− Haluan olla tulevalla kaudella yksi sarjan parhaista hyökkääjistä ja auttaa Hermestä niin paljon että menemme joukkuueena eteenpäin viime kausista. Kahtena viime kautenahan Hermeksen tie on päättynyt puolivälieriin, nyt mennään siitä eteenpäin, Friman linjasi tulevan kauden tavotteita.

Puolustaja Jaska Ojanperä on pelannut viimeiset kolme kautta Suomi-sarjaa S-Kiekossa. Viime kaudella hän pelasi myös yhden ottelun lainalla Mestiksessä Jokipojissa. Suomi-sarjassa 26-vuotias Ojanperä tehtaili 36 ottelussa komeat tehot 22+13.

Ojanperän sopimus on 1+1-vuotinen ja siihen sisältyy elokuun kestävä koeaika.

Pelaajistoon Hermes ei enää hae lisävahvistuksia, mutta valmennukseen etsitään vielä täydennystä.

− Joukkueen pelaajisto on nyt valmis kauteen. Elokuussa katsotaan sitten yhdessä Kärppien kanssa ketkä pelaajat siirtyvät Kokkolaan, kertoi Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen.

− Valmennustiimin rakennus on vielä kesken ja tavoitteena onkin heinäkuun aikana löytää edustusjoukkueen valmennustiimiin kaksi valmentajaa.

Hermes-luotsi Antti Karhula lähtee myös tulevaan kauteen luottavaisena pelaajiston suhteen.

− Joukkueen rakennuksessa lähdettiin siitä liikkeelle, että saataisiin leveyttä, sekä myös pidettyä joukkueen ydintä mukana. Mielestäni näissä asioissa onnistuttiin, sekä saatiin mukaan vähän kokoa ja luisteluvoimaa. Uskon, että joukkue on tasaisempi kuin aiemmilla kausilla ja sen pitäisi näkyä erikoistilanteissa, sekä jääajoissa, Karhula summasi.

Lue myös

Hermeksen Ahlgren: "Ei kukaan voi olla tyytyväinen omaan tekemiseen"

MESTIS | 19.12.2017 14:00
Hermes kuuluu Mestis-kauden ehdottomiin pettymyksiin. Vaikka muutokset viime kauteen nähden olivatkin joukkueessa suuria, joukkueen ajautuminen reilusti karsintaviivan alapuolelle ei ole sitä, mitä Kokkolassa odotettiin. lue lisää

Kolme toivetta: Hermes tarvitsee ennen kaikkea tasapainoa

MESTIS | 19.12.2017 14:00
Kokkolan Hermeksen syksy ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Näin joulun alla Jatkoajassa toivotaankin, että joulupukin lahjasäkistä löytyisi apuja kokkolalaisten tukalaan tilanteeseen. lue lisää

Antti Karhula sivuun Hermeksen päävalmentajan pestistä

MESTIS | 14.12.2017 13:09
Mestiksessä toiseksi viimeisenä oleva Kokkolan Hermes vaihtaa päävalmentajaa, kun Antti Karhula väistyy tehtävästä sivuun. Uuden päävalmentajan rekrytointi alkaa heti. lue lisää

Korkiakoski ei jatka Hermeksessä

MESTIS | 30.11.2017 22:38
Hermeksen ja hyökkääjä Markus Korkiakosken tiet eroavat. lue lisää

Hermes-kapteeni Lehto lyö hokkarit naulaan

MESTIS | 29.11.2017 21:52
Kokkolan Hermestä viimeiset kolme kautta edustanut puolustaja Nico Lehto on päättänyt lopettaa pelaajauransa. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Jaska Ojanperä

S-Kiekko R p
s. 1990 Alahärmä
180CM / 90KG
SOPIMUS: 2018