Foligno ja Toews johdattavat joukkoja tähdistöottelussa

NHL / Uutinen
Valkoiset vieraspaidat tulevat Jonathan Toewsin joukkueen käyttöön.
Kuva © Getty Images
Ensi viikolla pelattavan NHL:n tähdistöottelun kapteenit on valittu. Ottelussa kohtaavat Nick Folignon ja Jonathan Toewsin joukkueet.

Chicago Blackhawksin Jonathan Toews ja Columbus Blue Jacketsin Nick Foligno ovat kapteeneina NHL:n tähdistöottelussa tänä vuonna.

NHL nimesi samalla myös joukkueiden varakapteenit. Folignon tiimissä A-kirjaimet ommellaan Drew Doughtyn ja Patrick Kanen rintaan. Toewsin joukkueessa kunnian saavat Ryan Getzlaf ja Rick Nash

Aiemmin nimetyistä valmentajista Darryl Sutterin johtama valmennustiimi ryhmittyy Folignon joukkueen penkin taakse, Peter Laviolette joukkoineen johtaa Toewsin ryhmää. Folignon joukkue on kotijoukkue, joka pelaa mustissa paidoissa.

NHL:n tähdistöottelu pelataan nyt kolmatta kertaa kapteenien valitessa joukkueet. Vuonna 2011 kapteeneina toimivat Eric Staal ja Nicklas Lidström, vuotta myöhemmin Daniel Alfredsson ja Zdeno Chara

Pelaajien valintatilaisuus pidetään perjantaina 23. tammikuuta. Taitokilpailut pidetään lauantaina ja itse ottelu sunnuntaina.

» Lähetä palautetta toimitukselle