Flyersille viiden suora täyteen - Bruinsilla kasassa jo tusina

Jakub Voracek oli monessa mukana.
Flyers kasvatti voitoputkensa viiteen otteluun. Bruins pisti vielä paremmaksi ja nappasi 12. perättäisen voittonsa.

Philadelphia Flyers kipusi jo itäisen konferenssin viidenneksi, kun kotikaukalossa kaatui St. Louis Blues maalein 4-1. Voitto oli Flyersille jo viides perättäinen.

Blues johti vielä ensimmäisen erän jälkeen Jaden Schwartzin kauden 22. maalilla. Scott Hartnell tasoitti kuitenkin ottelun heti toisen erän alkuun. Brayden Schenn siirsi Flyersin johtoon erän puolivälin jälkeen.

Viimeisen naulan Bluesin arkkuun iski Jakub Voracek kolmannessa erässä. Tšekki pääsi nautiskelemaan hyvästä paikasta kapteeni Claude Giroux'n tarjoiltua oivallisen poikittaissyötön.

Itäisen konferenssin kärkijoukkue Boston Bruins otti peräti 12. perättäisen voittonsa. Arizonaan Phoenix Coyotesin vieraaksi lentänyt Bruins iski ottelun ensimmäisen osuman, mutta Coyotes-kapteeni Shane Doan iski puntit tasoihin.

Coyotes sai toiseen etään salama-alun, kun Oliver Ekman-Larsson iski kiekon ylivoimalla maaliin komean yksilösuorituksen jälkeen. Pelikello ehti raksuttaa toista erää vain 39 sekuntia.

Bruins osoittautui kuitenkin liian kovaksi palaksi kolmannessa erässä. Jarome Iginla osui kahdesti ja on enää kahden maalin päässä 30 maalin rajapyykistä. Iginla on urallaan jo yksitoista 30 maalin kautta.

Myös tappelija Shawn Thornton osui kertaalleen, joten Bruinsin tusina tuli täyteen maalein 4-2. Bruinsin maalilla Tuukka Rask torjui yhteensä 33 kertaa.

Pittsburghissa Penguins voitti Tampa Bay Lightningin jatkoajalla. Vieraiden Valtteri Filppula osui ensimmäisessä erässä ja rikkoi näin yhden kauden maaliennätyksensä. Suomalaisella on nyt kasassa 24 osumaa.

Jussi Jokinen saalisti yhden syöttöpisteen. Ottelun kuumin nimi oli kuitenkin Jevgeni Malkin, joka naputteli tehopisteet 2+2.

Detroit Red Wings kaatoi Minnesota Wildin. Mikko Koivu iski ottelussa yhden maalin. Kari Lehtonen torjui 26 kertaa, kun Dallas Stars kaatoi Ottawa Senatorsin 3-1. Calgary Flames murskasi Edmonton Oilersin hattutempun iskeneen Curtis Glencrossin johdolla. Karri Rämö Flames-maalilla torjui 24 kertaa.

PHILADELPHIA - ST. LOUIS 4-1
PITTSBURGH - TAMPA BAY 4-3 ja.
MINNESOTA - DETROIT 2-3
DALLAS - OTTAWA 3-1
LOS ANGELES - FLORIDA 4-0
TORONTO - MONTREAL 3-4
NEW JERSEY - NY RANGERS 0-2
WINNIPEG - CAROLINA 2-3