Flyers sopimukseen Streitin kanssa

NHL / Uutinen
Streit on Flyersin mies liki nelikymppiseksi.
Kuva © Getty Images
Philadelphia Flyers on tehnyt nelivuotisen sopimuksen puolustaja Mark Streitin kanssa.

Aiemmin tässä kuussa Mark Streitin pelaajaoikeudet divisioonavastustaja New York Islandersilta hommannut Philadelphia Flyers on kiinnittänyt sveitsiläisen neljän vuoden mittaisella sopimuksella. Sopimuksen arvo on 21 miljoonaa dollaria, joten vuotuinen rasite palkkakattoon on 5,25 miljoonaa.

Flyers antoi Streitin pelaajaoikeuksista hyökkääjän Shane Harperin sekä neljännen kierroksen varausoikeuden kesälle 2014. Streitista tuli kauppatavaraa, koska huhujen Islanders ei ollut valmis maksamaan yhtä paljon kaudessa sveitsiläisen palveluksista.

Sopimus on niin sanottu ikämiessopimus, joten palkkakattorasite vaikuttaa koko sopimuksen ajan riippumatta siitä, pelaako Streit sopimuksensa loppuun vai ei.

Streit on seitsemällä NHL-kaudellaan edustanut kolme kautta Montreal Canadiensia ja neljä edellistä Islandersia. Kahdella viime kaudella Streit oli saarelaisten kapteeni.

35-vuotias puolustaja on pelannut NHL:ssä 491 runkosarjaottelua tehoin 65+223=288. Pudotuspelejä on vyöllä kolmelta eri kaudelta 18 ottelua, joissa on syntynyt tehopisteet 3+6=9.

» Lähetä palautetta toimitukselle