Flyers nousi kahden maalin takaa voittoon Bostonissa

Claude Giroux oli Bruins-puolustukselle liikaa.
Kaksi maalia iskenyt Claude Giroux johti Philadelphia Flyersin kahden maalin takaa-ajoasemasta voittoon Boston Bruinsin vieraana. Buffalo Sabresin Chad Johnson ja Matt Moulson upottivat Toronto Maple Leafsin voittolaukauskilpailussa.

Buffalo Sabres oli kotonaan Toronto Maple Leafsia parempi numeroin 2-1. Maple Leafsin PA Parenteaun ja Sabresin Evander Kanen iskettyä joukkueilleen maalit ottelu eteni tilanteessa 1-1 aina voittolaukauksille asti.

Chad Johnson torjui Maple Leafsin viidestä yrityksestä neljä, ja Matt Moulson upotti lopulta ratkaisevaksi jääneen yrityksen Leafsin verkkoon. Rasmus Ristolainen uurasti jälleen isot minuutit Sabres-puolustuksessa.

Philadelphia Flyers nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta voittoon Boston Bruinsin vieraana. Bruins siirtyi Chris Kellyn ja Jimmy Hayesin maaleilla toisessa erässä jo 4-2-johtoon.

Claude Giroux kuitenkin kavensi kolmannessa erässä tilanteeksi 4-3. Wayne Simmonds tasoitti ottelun hetkeä myöhemmin laukomalla kiekon ylänurkkaan ohi Tuukka Raskin. Giroux ratkaisi ottelun jatkoajalla illan toisella maalillaan, joka syntyi ylivoimalla.

Edmonton Oilers voitti kotonaan Detroit Red Wingsin lukemin 3-1. Cam Talbot torjui Oilersin maalilla 29 kertaa ja Connor McDavid taiteili ensimmäisen maalinsa kotihallissaan. Oilersin Lauri Korpikoski keräsi ottelussa yhden syöttöpisteen.

Colorado Avalanchen ja Carolina Hurricanesin välisessä ottelussa ratkaisijaksi nousi ottelun ainoan maalin jatkoajalla tehnyt Hurricanesin Victor Rask.

BUFFALO - TORONTO 2-1 vl.
BOSTON - PHILADELPHIA 4-5 ja.
EDMONTON - DETROIT 3-1
COLORADO - CAROLINA 0-1 ja.