Flames vahvisti maalivahtiosastoaan Eddie Läckillä

NHL / Uutinen
Calgary Flames on Eddie Läckin kolmas NHL-seura kahden vuoden sisään.
Kuva © Getty Images
Carolina Hurricanes on kaupannut Eddie Läckin ja Ryan Murphyn Calgary Flamesiin. Vaihdossa Flames antoi Keegan Kanzigin. Seurat vaihtoivat myös varausvuoroja.

Carolina Hurricanes ja Calgary Flames tekivät torstaina ison pelaajakaupan, jossa Flamesiin matkasivat maalivahti Eddie Läck ja puolustaja Ryan Murphy. Lisäksi Hurricanes antoi Flamesille seitsemännen kierroksen varausvuoron vuodelle 2019. Toiseen suuntaan kaupassa menivät puolustaja Keegan Kanzig ja kuudennen kierroksen varausvuoro vuodelle 2019. Hurricanes pidätti 50 prosenttia Läckin palkasta kaupan yhteydessä. Läckillä oli vuosi jäljellä 5,5 miljoonan dollarin arvoisesta sopimuksesta, jonka hän solmi ennen viime kauden alkua.

Läck pelasi päättyneellä kaudella Hurricanesin maalinsuulla 20 ottelua torjuntaprosentilla 90.2. Hänen päästettyjen maalien keskiarvonsa oli 2,64. Läck on edustanut urallaan myös Vancouver Canucksia. 

Hurricanesin vuoden 2011 ykkösvaraus Murphy on pelannut urallaan 151 NHL-ottelua pistein 6+31=37. Hänen aikansa seurassa on kulunut pääasiassa NHL:n ja AHL:n väliä seilatessa.

Kanzig on viettänyt uransa tähän asti farmiseuroissa. Viime kaudella hän pelasi AHL:n Stockton Heatissa sekä ECHL:n Adirondack Thunderissa yhteensä 46 ottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle