ESS: Heiskasesta Peliittojen uusi pääkäskijä

MESTIS / Uutinen
Heiskanen nousee päävalmentajan tehtäviin tulevaksi kaudeksi.
Kuva © Timo Savela
Heinolan Peliitat jatkaa ensi kaudella tutussa komennossa, kun seuran apuvalmentajana toiminut Santeri Heiskanen toimii ensi kaudella joukkueen päävalmentajana.

Santeri Heiskanen peluutti viime kaudella heinolalaisryhmässä puolustajia ja hoiti fysiikkavalmennusta. Tulevalla kaudella hän toimii heinolalaisryhmän päävalmentajana.

Heiskasella on valmennuskokemusta Peliittojen lisäksi yhden kauden verran KHL-joukkue Avangard Omskin apuvalmentajan roolista. Pelaajaurallaan hän pelasi kaikkiaan liki 600 Liiga-ottelua Kiekko-Espoon, Bluesin, Pelicansin, Jokereiden ja HIFK:n miehistöissä.

− Joukkueesta tulee minun ja Heinolan näköinen joukkue, joten ryminää on luvassa. Luvassa on aktiivista ja hyökkäysvoittoista peliä, joten vaarallisia tilanteita tulee varmasti molempiin päihin. Se tulee varmasti olemaan yleisöystävällistä jääkiekkoa, Heiskanen kertoi ESS:lle.

Heinolalaisjoukkueen valmennusryhmässä jatkaa myös viime kaudella apuvalmentajana toiminut Jani Keinänen. Valmennusryhmää täydennetään vielä myöhemmin.

» Lähetä palautetta toimitukselle