Espoon Bluesille uusi toimitusjohtaja

LIIGA / Uutinen
Bluesin pelaajat saavat uuden pomon.
Kuva © Teemu Soini - teemu.soini@jatkoaika.com
Espoon Blues on palkannut toimitusjohtajakseen Jarmo Koskisen.

Jarmo Koskinen siirtyy Espooseen Jääkiekon SM-liiga Oy:n yhteysjohtajan paikalta. Toimitusjohtajana aiemmin toiminut Mika Rautio on samanaikaisesti nimitetty Espoo Bluesin hallituksen puheenjohtajaksi ja hän osallistuu myös jatkossa seuran operatiiviseen toimintaan.

Omalla pelaajaurallaan Koskinen pelasi Jokereissa Liigaa ja Mestistä sekä Liigaa Kiekkoreippaassa.

Rautio on tyytyväinen Koskisen saamisesta toimitusjohtajaksi.

− Koskisen saaminen pitkällisen hakuprosessin päätteeksi toimintamme vetäjäksi on meille poikkeuksellinen tilaisuus. Hänen tasoisiaan kokeneita ja ammattimaisia osaajia on harvoin tarjolla. Uskon, että yhdessä Jarmon kanssa pääsemme asettamiimme tavoitteisiin Bluesin talouden ja liiketoiminnan kehittämisen suhteen.

− Tulemme yhdessä jatkamaan toiminnan kehittämistä ja olen hyvin iloinen saadessani tilaisuuden viedä tätä seuraa eteenpäin yhdessä Jarmon kanssa, Rautio toteaa.

Myös Koskinen huokuu tyytyväisyyttä uudesta työstään, jossa mies aloittaa joulukuussa 2014.

− On hienoa tulla näin ison potentiaalin omaavaan ympäristöön. Bluesin tulevaisuuden rakentaminen on jo nyt hyvässä vauhdissa ja liityn mielelläni mukaan tähän osaavaan espoolaiseen joukkoon. Bluesissa tulemme tekemään entistä mielenkiintoisempia yhteisöllisiä urheiluelämyksiä suurelle yleisölle.

Samalla Bluesin hallitukseen tulee muutoksia. Aiempi puheenjohtaja Martin Saarikangas ja Arto Tuominen jäävät pois hallituksesta ja tilalle on nimitetty Mikko Tiilikka ja Scott Buchter.

» Lähetä palautetta toimitukselle