Enström perhesyiden vuoksi toistaiseksi sivussa

NHL / Uutinen
Emström palasi väliaikaisesti Ruotsiin.
Kuva © Getty Images
Winnipeg Jets joutuu tulemaan toimeen ilman luottopuolustajaansa.

Winnipeg Jetsin Tobias Enström on toistaiseksi sivussa seuran toiminnasta palattuaan Ruotsiin äkillisesti ilmenneiden perhesyiden vuoksi.

Jets-päävalmentaja Paul Maurice ei eritellyt tarkemmin Enströmin poissaolon syytä eikä ruotsalaispuolustajan paluuaikataulua.

− Toivomme saavamme hänet pian takaisin, Maurice kertoi medialle välipäivän harjoitusten yhteydessä.

Pienikokoinen ruotsalaispuolustaja on ollut tälläkin kaudella Jets-puolustuksen kulmakiviä ja saanut yhtä vaille jokaisessa ottelussa yli 20 minuuttia peliaikaa.

Toby on iso osa puolustustamme. Tämä on iso menetys, mutta meidän on yhdessä pyrittävä paikkaamaan hänen poissaolonsa, puolustajakollega Ben Chiarot kommentoi.

Jets päättää viiden ottelun vieraskiertueensa ensi yönä Suomen aikaa Nashville Predatorsin vieraana.

Käyttäjän tkroger kuva

Kommentti: Tommi Kröger

Tobias Enströmin poissaolo on valitettavaa Jets-puolustukselle. Kokenut ruotsalainen on ollut tasapainottava voima hyvin sijoittuvana ja peliä lukevana kahden suunnan pakkina, ja toisaalta erinomainen mentori nuorille kyvyille. 

Tyler Myersin parannellessa edelleen vammojaan ei Jetsillä ole yksiselitteistä paikkaajaa MODOn kasvatille. Jacob Trouban ja Dustin Byfuglienin taakkaa ei enää juuri pystytä kasvattamaan, joten esimerkiksi Josh Morrissey saa nyt loistavan tilaisuuden kovan luokan vastuunkantoon.

» Lähetä palautetta toimitukselle