KooKoo on Eklundille uran kolmas Liiga-seura.

KooKoo

Eklund vahvistamaan KooKoon puolustusta

Kouvolan KooKoo on sopimuksen puolustaja Oscar Eklundin kanssa.

Ruotsalaispuolustaja Oscar Eklund liittyy KooKoon vahvuuteen loppukauden mittaisella sopimuksella. Viime kaudella 27-vuotias puolustaja pelasi SHL-joukkue Brynäsissä 52 ottelua tehoin 4+5.

− Eklund pystyy vahvistamaan joukkuettamme sekä puolustus- että hyökkäyspelissä. Hän tuo meille lisää kiekollista osaamista, tulivoimaa hyökkäyssiniviivalle ja varmuutta puolustuspeliin, kuvaili KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

− Meillä oli neuvotteluyhteys Eklundiin jo pidemmän aikaa, mutta viime viikolla pääsimme viimein yhteisymmärrykseen ja Oscar saapui Suomeen maanantaina.

Eklund on pelannut Liigaa urallaan aiemmin HIFK:n ja Kärppien riveissä kolmen kauden ajan ja hän iski 89 Liiga-ottelussa 30 tehopistettä.

− Tykkään Suomen Liigasta todella paljon ja halusin tulla täksi kaudeksi takaisin. Liiga tuntuu sopivan minulle ja pelityylilleni hyvin, Eklund totesi.

Puolustaja liittyi joukkueen harjoitusvahvuuteen tiistaina. Uudessa joukkueessa on hänelle muutamia entuudestaan tuttuja pelaajia aiemmilta Liiga-kausilta, joten täysin tuntemattomaan ryhmään puolustaja ei tule.

− Pelasin Julius Nyqvistin kanssa HIFK:ssa ja Mikko Alikosken kanssa Kärpissä. Lisäksi olen tavannut Ari Vallinin muutamaan otteeseen, ruotsalaispuolustaja kertoi.

Lue myös

Kaakon paikallisväännössä myllytettiin: "Reagoin siihen hetken mielijohteesta"

LIIGA | 20.1.2018 20:48
Kaakon paikallisväännöstä ei tunnetta puuttunut, sillä Toni Kähkönen ja Topi Nättinen painivat ja nappasivat jäähyt ensimmäisen erän lopussa. Tunnetta peliin saanut Kähkönen pelaa nyt parasta kauttaan viiteen vuoteen. lue lisää

Huhumylly Keräsen ympärillä kiihtyy – KooKoo kiistää huhut

LIIGA | 20.1.2018 20:22
KooKoon ykköstykki Michael Keränen on ollut kuluvan viikon poissa joukkueensa kokoonpanosta. Syyn huhuttiin olevan siirto Sveitsiin, mutta kouvolalaisjoukkue kieltää huhut jyrkästi. lue lisää

KooKoolle paha takaisku pelin alla − Keränen ei pelaa Raumalla

LIIGA | 16.1.2018 18:01
Flunssa-aallossa kierivä KooKoo lähtee Lukko-otteluun ilman kultakypäräänsä. lue lisää

KooKoon kärsivällisyys ei riitä Raumalla

LIIGA | 16.1.2018 7:00
Tiistain Supermoniveto tarjoaa neljä kohdetta. Iltaa vietetään vahvasti kotivoittojen merkeissä, kun ainoan poikkeuksen tuo uutta virettä hakeva Ässät. lue lisää

KooKoon paitaan siirtynyt Koivisto: "Emme ole menettäneet mitään"

LIIGA | 29.12.2017 7:30
Henrik Koivisto näkee, että KooKoolla on mahdollisuudet pudotuspeleihin. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Oscar Eklund

s. 1988 Tukholma, SWE
181CM / 86KG