Eichenmann jatkaa kauden loppuun Kajaanissa

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokkiin syksyllä siirtynyt tshekkisentteri Zdenek Eichenmann kiekkoilee joukkueen riveissä myös kevätkaudella. Hokki ja Eichenmann solmivat joulutauolla loppukauden kattavan jatkosopimuksen.

Mittavan uran Keski-Euroopan sarjoissa tehnyt Zdenek Eichenmann, 35, ei pelaamassaan kymmenessä ottelussa ole ollut mikään pistehai (1+4=5), mutta hän on vakiinnuttanut paikkansa joukkueessa hyvällä oman pään pelaamisella. Joukkue on menestynyt Eichenmannin mukana ollessa paremmin kuin ilman häntä.

- Eichenmann tekee kentällä valtavasti näkymätöntä työtä ja puolustaa hyvällä asenteella. Harvoin sitä muualla näkee 35-vuotiaan hyökkääjän heittäytyvän lyöntilaukausten eteen, kehui valmentaja Timo Meriläinen Jatkoajan haastattelussa aiemmin joulukuussa.

Kärppien riveissä joulutauon harjoitelleista Hokki-pelaajista jatkavat oululaisjoukkueen mukana Jani Tuppurainen ja joko Sami Siltavirta tai Mikko Palomäki. Heidän tilanteensa saattaa muuttua, kun nuorten MM-kisoissa Suomea edustavat Kärppien pelaajat palaavat kotiin.

Ennen joulua vapautuneelle Hokin kakkosmaalivahdin paikalle on ehdolla oululaisessa Laser HT:ssa torjunut a-juniori-ikäinen Lauri Rämet. Hän on harjoitellut joulutauon ajan kajaanilaisjoukkueen mukana.

» Lähetä palautetta toimitukselle