Eichelin tehot liikaa Bruinsille

Jack Eichel-show pyöri Bostonissa.
Jack Eichel iski tehot 2+2, kun Buffalo Sabres kaatoi Boston Bruinsin vieraissa lukemin 6-3. Sabres varmisti voittonsa kolmannen erän lopussa, kun se iski viidessä minuutissa kolme maalia Bruinsin verkkoon.

Maalittoman ensimmäisen erän jälkeen toisessa erässä alkoi tapahtua. Erää oli pelattu viisi minuuttia, kun Evander Kane suti Tyler Ennisin laukauksesta tulleen irtokiekon verkon perukoille ja Sabres johti 1-0. Bruins kuitenkin kuittasi osuman jo seuraavassa vaihdossa, kun Matt Beleskey ohjasi Kevan Millerin laukauksen sisään. Reilu minuutti tästä ja Patrice Bergeron viimeisteli Brad Marchandin nappisyötöstä 2-1-maalin Bruinsille.

Kolmatta erää oli pelattu seitsemän minuuttia, kun David Krejci löi oman irtokiekkonsa ilmasta maaliin ja Bruins johti 3-1.  Erän puolivälissä Mike Weberin laukaus kimposi päätylaudoituksesta suoraan Ryan O'Reillyn lapaan ja tämä iski kiekon varmasti ohi Jonas Gustavssonin. 30 sekuntia myöhemmin Jack Eichel tasoitti pelin Bruins-puolustaja Millerin pienoisella avustuksella, sillä kiekko kimposi tämän luistimesta maaliin. Sabres siirtyi ensimmäisen kerran johtoon kuusi minuuttia ennen loppua, kun Jamie McGinn nosti maalin edestä kiekon maalin kattoon.

Bruins haki vielä ottelun lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Eichel ja O'Reilly sinetöivät maaleillaan 6-3-loppulukemat tyhjiin.

Lightning tulitti Korpisalon vaihtoon

Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalo torjui 14 kertaa, mutta joutui antautumaan neljästi, kun Blue Jackets hävisi Tampa Bay Lightningille 5-2, Isäntien hahmo oli tehot 2+1 iskenyt Steven Stamkos. Myös Michael Blunden, Nikita Nesterov ja Jason Garrison onnistuivat maalinteossa. Blue Jacketsin maaleista vastasivat Scott Hartnell ja Rene Bourque.

Forsbergin maalit eivät auttaneet Predatorsia voittoon

Nashville Predatorsin Pekka Rinne torjui 20 kertaa Predatorsin hävitessä kotonaan Detroit Red Wingsille 3-2. Red Wingsin maaleista vastasivat Brendan Smith, Riley Sheahan ja Luke Glendening. Predatorsin molemmat maalit teki Filip Forsberg.

Backes ratkaisi voittomaalikisassa

Dallas Starsin Antti Niemi torjui 35 kertaa, kun Stars hävisi St. Louis Bluesille voittomaalikisan jälkeen 3-2. Ratkaisun iski David Backes. Varsinaisella peliajalla Bluesin maaleista vastasivat Alexander Steen ja Robby Fabbri. Starsin maalit merkittiin Colton Sceviourin ja Tyler Seguinin nimiin.

Canucks parempi jatkoajalla

Edmonton Oilersin Lauri Korpikoski saalisti syöttöpisteen, kun Oilers kärsi 2-1-jatkoaikatappion Vancouver Canucksille. Isäntien molemmat maalit teki Jannik Hansen. Oilersin ainokaisen iski Mark Letestu.

BOSTON - BUFFALO 3-6

CAROLINA - NEW JERSEY 3-1

TAMPA BAY - COLUMBUS 5-2

WASHINGTON - MONTREAL 3-1

MINNESOTA - PITTSBURGH 1-3

NASHVILLE - DETROIT 2-3

ST. LOUIS - DALLAS 3-2 vl.

ARIZONA - LOS ANGELES 3-4 ja