Ducks ja Leafs kaupoilla

NHL / Uutinen
Peter Holland siirtyy Toronto Maple Leafsiin.
Kuva © Getty Images
Anaheim Ducks on kaupannut Peter Hollandin ja Brad Staubitzin Toronto Maple Leafsiin. Toiseen suuntaan kaupassa matkasi puolustaja Jesse Blacker sekä kaksi varausvuoroa vuodelle 2014.

Anaheim Ducks ja Toronto Maple Leafs tekivät lauantaina pelaajakaupan, jossa Leafs sai hyökkääjät Peter Hollandin sekä Brad Staubitzin. Ducks puolestaan sai puolustaja Jesse Blackerin sekä kolmannen kierroksen varausoikeuden vuodelle 2014. Mikäli Holland pelaa tällä kaudella 25 ottelua, vuoro muuttuu toisen kierroksen varausoikeudeksi. Ducks sai lisäksi seitsemännen kierroksen varausoikeuden vuodelle 2014. Hollandin odotetaan tuovan helpotusta loukkaantumisten ja pelikieltojen runtelemalle Maple Leafsin sentteriosastolle.

22-vuotias Holland oli Ducksin ykkösvaraus kesän 2009 varaustilaisuudessa. Isokokoinen hyökkääjä on tällä kaudella pelannut Ducksin paidassa neljä ottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin. Yhteensä Hollandilla on tilillään 29 NHL-ottelua tehopistein 5+2=7.

29-vuotias Staubitz on pelannut urallaan 230 NHL-ottelua seuroinaan Minnesota Wild, San Jose Sharks, Montreal Canadiens ja Anaheim Ducks. Hän on saalistanut pelaamissaan otteluissa tehot 10+11=21. Tällä kaudella Staubitz on pelannut pääosin AHL:ssä.

Blackerilla ei ole toistaiseksi tilillään ainuttakaan NHL-ottelua. Hän on tehnyt AHL:n Toronto Marliesissa yhden maalin viidessä ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle