Craig Andersonin sopimukselle pidennys

NHL / Uutinen
Anderson vartioi vielä vuosia Senators-maalia.
Kuva © Getty Images
Ottawa Senatorsin maalivahti Craig Anderson on jatkanut sopimustaan kolmella vuodella. Anderson pysyy Senatorsissa vuoteen 2018 asti.

Yhdysvaltalaisen Andersonin nykyinen sopimus päättyy ensi kauteen. 33-vuotias Anderson tienaa tulevalla sopimuksellaan keskimäärin 4,2 miljoonaa dollaria kaudesta, kun hänen edellinen, kesällä 2011 solmimansa sopimus toi hänelle hiukan vajaa 3,2 miljoonaa kaudessa. 

Jo kahdentoista NHL-kauden veteraani aloitti uransa varauseurassaan Chicagossa, mutta teki varsinaisen läpimurtonsa Florida Panthersissa kausilla 2007-08 ja 2008-09. Hänet kuitenkin lähetettiin Coloradoon, missä hän pelasi yhden hyvän kauden, kunnes kaudella 2010-11 hänet siirrettiin surkean alkukauden jälkeen Ottawaan vaihdossa maalivahti Brian Elliottiin. Senatorsissa hän on onnistunut pelaamaan kohtuullisella tasolla ollen seuran ykkösvahti. Kaikkiaan hän on pelannut urallaan 371 NHL-ottelua näissä neljässä seurassa.

Viime kausi oli heikoin pitkään aikaan, Andersonin päästettyjen maalien keskiarvon noustessa kolmeen ja torjuntaprosentin ollessa 91,10%. Seurajohto kuitenkin osoitti sopimuksen pidennyksellä luottamuksensa maalivahtiin, ja Ottawassa nähtäneen tulevilla kausilla kaksikko Anderson - Robin Lehner jakamassa vastuuta maalin suulla.

» Lähetä palautetta toimitukselle