Coyotesin kärkihyökkääjien kaudet ohi

NHL / Uutinen
Mikkel Bödker tai Martin Hanzal eivät enää tällä kaudella pyöri Karri Rämön tai kenenkään muunkaan maalivahdin kiusana.
Kuva © Getty Images
Arizona Coyotesin hyökkääjiä Mikkel Bödkeriä tai Martin Hanzalia ei enää tällä kaudella jäällä näy.

Tanskalaishyökkääjää Mikkel Bödkeriä, 25, vaivaa revennyt perna ja tšekkihyökkääjä Martin Hanzal, 28, kärsii selkävammasta. Kumpikaan ei enää tällä kaudella pelaa.

Seitsemättä kauttaan Arizona Coyotesissa pelaava Bödker muistetaan myös Rauman Lukon paidasta NHL:n työsulun ajalta kaudelta 2012-13. Tällä kaudella Bödker on koonnut 14 maalia ja 28 tehopistettä 45 ottelussaan.

Urallaan aiemminkin selkävammansa kanssa taistellut Hanzal on tällä kaudella saanut pelatuksi vain 37 ottelussa ja niissä ehti syntyä 24 tehopistettä. Hanzalille kausi on kahdeksas Coyotesissa ja NHL:ssä. Niin Hanzal kuin Bödker ovat Coyotesin omia ensimmäisen kierroksen varauksia.

Coyotesin haaveet pudotuspeleistä ovat jo kuihtuneet olemattomiin. Coyotes on tällä hetkellä NHL:n kolmanneksi viimeisenä ja yli 20 pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta, kun kautta on jäljellä alle 20 ottelua. Joukkue kauppasi kärkipelaajiaan pois siirtorajan kynnyksellä, kun Keith Yandle, Antoine Vermette ja Zbynek Michalek siirtyivät mestarisuosikkien riveihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle